Άσχημα νέα για την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έξαρση του κορωνοϊού καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν διαγνωστοί θετικοί. Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται δυο self test όπου εκείνος λόγω της αχνής γραμμής πίστεψε πως ήταν αρνητικά, ωστόσο ήταν θετικά.

Από την άλλη, οι διαδικτυακοί του φίλοι δεν δίστασαν να τον ενημερώσουν πως είχε κάνει λάθος. Μάλιστα, θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Καραντίνα τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα μάσκα. Πλύσιμο χεράκια. Και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα συμπαντικούς. Συνεχίζω λοιπόν ποιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι».

Ανάρτηση Ηλία Μαμαλάκη
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Είχα φτάσει να είμαι...» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης "λύνει" τη σιωπή του για την δύσκολη περίοδο που βίωσε

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το πρωί της Παρασκευής 15/4 παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day και τη Όλγα Λαφαζάνη. Ο αγαπημένος σεφ, που πρόσφατα μίλησε και για την πρώτη σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή, αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στο στομάχι του και από 132 κιλά έχασε τα 52!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα».

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα».

«Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. «Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα».