Άσχημα νέα για την υγεία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ - Τα ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την υγεία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ - Τα ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε εν όψει καλοκαιριού η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης 2/8 έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, μετά την συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της, προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως αυτές τις μέρες θα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Θετική στον κορωνοϊό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

«Καλοκαίρι και καραντίνα. Και μου το είπε η μάνα μου: «μη φιλιέσαι ακόμα, παιδί μου, το κακό παραμονεύει». Είδες για να είμαι young and restless? Φυλαχτείτε – δεν τελείωσε ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Θετική στον κορωνοϊό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

"Ζούσαμε με αυτόν τον φόβο" - Με δάκρυα στα μάτια η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εκπομπή της Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (2/12). Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα συγκινήθηκε την στιγμή που αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω κορωνοϊού.

«Όταν ξαναγυρίσαμε και άνοιξε το θέατρο, Ελένη μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Γιατί ενάμιση χρόνο ήμασταν μέσα όλοι. Ζούσαμε με αυτόν τον φόβο αν θα ξαναβγούμε από τα σπίτια μας, αν θα ξαναβγούμε να δουλέψουμε, αν θα δούμε χρήματα. Κι όταν ξαναβγήκαμε και τους είδα, αχ λέω ας μην ξαναγυρίσουμε σε αυτό. Ζούμε σε έναν πανικό.

Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς δεν κάνουμε όλοι ό,τι πρέπει για να συνεχίσουμε και να το περάσουμε» είπε βουρκωμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία είχε αναφερθεί και στην υπόθεση του Φιλιππίδη.