Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει την επέτειο γάμου της με τον Σερίφη και ποζάρει αγκαλιά με τον πεθερό

Δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί!

Ημέρα ευτυχίας είναι η σημερινή για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη, αφού το αγαπημένο ζευγάρι έχει επέτειο για τα τέσσερα χρόνια που είναι παντρεμένο. Μάλιστα εκτός από τη φωτογραφία τους, η τραγουδίστρια νοστάλγησε και δημοσίευσε και ένα παλιό στιγμιότυπο, όπου την βλέπουμε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του πεθερού της, στον οποίο όπως φαίνεται και από τα λόγια της έχει μεγάλη αδυναμία.

Την ολοκλήρωση της ευτυχίας του ζευγαριου, έφερε και η γέννηση του γιου τους Βύρωνα, ο οποίος κοντέυει ήδη να συμπληρώσει χρόνο. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις οι δύο γονείς κάνουν τα πάντα για τον μονάκριβο γιο τους και μάλιστα στο διώροφο σπίτι τους, το ένα σαλόνι έχει γίνει παιδότοπος προκειμένου να μπορεί να παίζει άνετα ο μικρός.

Expand player

Η φωτογραφία της Στικούδη με τον πεθερό της

Γράφει λοιπόν η αγαπημένη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της:

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφάτι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ .. Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο !

Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς !
Σερίφηδες σας αγαπώ».

Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2009. Στις 25 Αυγούστου 2018 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Θεσπρωτία και στις 17/10/2021 υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βύρωνά τους, ο οποίος έχει κι ένα φοβερό παρατσούκλι.

Η τραγουδίστρια και ο DJ προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και η Κατερίνα άργησε πολλούς μήνες να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, υπάρχουν και φορές φυσικά που και μοιράζονται στα social media κοινές τους στιγμές, ενώ πραγματοποιούν και πολλές κοινές δημόσιες εξόδους.

Μάλιστα, μπορεί να μην τους φαίνεται καθόλου, ωστόσο ο Βαγγέλης Σερίφης ρίχνει αρκετά χρονάκια στην Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και ο πρώτος είναι 47 ετών, ενώ η δεύτερη 37!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήρθε ο τοκετός και με αποτελείωσε» - Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της η Κατερίνα Στικούδη

Με μπασκετικό look η Κατερίνα Στικούδη, στο πλευρό του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη, στην Ψάθα