Το ένα σαλόνι το έχει κάνει παιδότοπο για το γιο της - Το κλασάτο διώροφο σπίτι της Κατερίνας Στικούδη και του Σερίφη

Βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ένα σαλόνι το έχει κάνει παιδότοπο για το γιο της - Το κλασάτο διώροφο σπίτι της Κατερίνας Στικούδη και του Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Πριν από μερικούς μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπός του έρωτας του και από εκείνη την ημέρα η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί. Το ζευγάρι, έχει στεγάσει την οικογένεια του σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι με παραδοσιακή διακόσμηση.

Η αγάπη τους για κάθε μορφή τέχνης είναι φανερή και στο σπίτι τους. Κλασικοί πίνακες, βιβλιοθήκες γεμάτες σε κάθε τους ράφι, και φυσικά τα αγαπημένα τους μουσικά όργανα είναι εκεί.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Βαγγέλη Σερίφη και της Κατερίνας Στικούδη

Η διακόσμηση έχει vintage στοιχεία, επικρατεί το ξύλο, η πέτρα και τα παραδοσιακά χάλια, ενώ ξεχωρίζουν τα δυο πιάνο. Συχνά οι δυο τους παίζουν μαζί μουσική και η Κατερίνα τραγουδάει, ειδικά τώρα που γύρισαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και πίσω στις επάλξεις.

Τα τρυφερά λόγια της τραγουδίστριας για την οικογένεια της

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».