Δεν κοίταξε λεπτό τους φωτογράφους - Με μπουστάκι και τους κοιλιακούς έξω η Στικούδη στο πλευρό του Σερίφη

Για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κοίταξε λεπτό τους φωτογράφους - Με μπουστάκι και τους κοιλιακούς έξω η Στικούδη στο πλευρό του Σερίφη

Σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της Κατερίνας Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, αφού κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν τους αρέσει η υπερέκθεση στα media. Προτιμούν να μεγαλώνουν το γιο τους κρατώντας χαμηλό προφίλ (δείτε σε ποιον μοιάζει).

Πρόσφατα ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στην Ψάθα όπου πήγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι και οι δυο περπατούσαν χέρι χέρι, ενώ ο Βαγγέλης Σερίφης φαινόταν να είναι πολύ ευτυχισμένος και γιατί όχι άλλωστε; Αφού έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την τραγουδίστρια.

Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της και την εμφάνιση της. Για ακόμη μια φορά με το look της απέδειξε πως έχει κορμάρα.

Η εμφάνιση της Στικούδη με τον Σερίφη

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης γάμος

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης εμφάνιση

Τα τρυφερά λόγια της τραγουδίστριας για την οικογένεια της

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».