«Ήρθε ο τοκετός και με αποτελείωσε» - Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της η Κατερίνα Στικούδη

«Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ήρθε ο τοκετός και με αποτελείωσε» - Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της η Κατερίνα Στικούδη

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκε την Κυριακή (29/5) η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κατερίνα Στικούδη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους) και τα παιδικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Δεν έχω αλλάξει πολύ από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Συνεχίζω να δουλεύω, να έχω τα χόμπι μου, απλά πλέον πρωταγωνιστής στη ζωή μου είναι ο μικρός μπέμπης, ο Βύρωνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω στην άκρη τον μεγάλο μπέμπη.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Από την πρώτη μας χειραψία. Πολύ συνειδητά κράτησα την προσωπική μου ζωή και την εγκυμοσύνη μακριά από τα media. Ήθελα να τη ζήσω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και όταν ένιωσα έτοιμη, το μοιράστηκα με όλον τον κόσμο.

Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες, όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Ήρθε όμως ο τοκετός και με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».

Το απίστευτο παρατσούκλι που έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στον γιο της

Η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη εδώ και 3,5 μήνες ζει το θαύμα του μικρού Βύρωνα, καρπός του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Πώς τον φωνάζει άραγε;

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε η νέα μανούλα, με αφορμή το νέο τραγούδι, που κυκλοφόρησε με τίτλο «40 μέρες». Χωρίς αμφιβολία, κανείς δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την πανέμορφη Στικούδη, η οποία διατηρεί ένα κορμί φωτιά, σα να μη γέννησε ποτέ. Σε ερωτήσεις, που αφορούν τον ερχομό του γιού της και το πώς βιώνει αυτό το θαύμα, απάντησε η ίδια, παρόλο που στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν έκδηλο, πως προτιμάει να αποφεύγει τις σχετικές αναφορές.

Σε κάθε περίπτωση, με ένα πρόσωπο να λιώνει για το πλασματάκι, που έφερε στον κόσμο τον Βύρωνα, αποκάλυψε χωρίς πια να μπορεί να αντισταθεί στις αναφορές για αυτόν, πως τον φωνάζει.....«φουντούκι»!