Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται! Ντυμένοι ασορτί και χαμογελαστοί η Στικούδη και ο Σερίφης στους δρόμους της Αθήνας

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται! Ντυμένοι ασορτί και χαμογελαστοί η Στικούδη και ο Σερίφης στους δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά την απόκτηση του παιδιού τους οι κοινές τους εμφανίσεις σπανίζουν. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, κατάφερε να τους εντοπίσει σε μία έξοδό τους, όπου και οι δύο ήταν πανέμορφοι και το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό τους.

Η κοινή έξοδος της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Ντυμένοι ασορτί, με κόκκινα αθλητικά μπλουζάκια, που θυμίζουν ομάδα ράγκμπι, με λευκές μακρυμάνικες μπλούζες εσωτερικά και τζιν παντελόνι έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους. Την διαφορά έκανε ο σερίφης που το παντελόνι του δεν ήταν ένα απλό τζιν, αλλά ολόσωμη φόρμα, ενώ η Στικούδη φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, ένα διχτυωτό καλσόν και ψηλές λευκές μπότες. Μάλιστα, η ίδια είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν στο Αιγάλεω και απ' ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους, ενώ ο γιος τους Βύρωνας έχει κάνει τον έρωτά τους ακόμη πιο δυνατό.

Η κοινή έξοδος του Βαγγέλη Σερίφη και της Κατερίνας Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου!»

Το πρωί της Παρασκευής 29/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το γεγονός ότι απολαμβάνει την μητρότητα καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως «τρελαίνεται» για το μωρό της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε σε στάδιο συζητήσεων και αναμονής». Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα την δούμε ξανά είτε στο J2US, είτε στον My Style Rocks, τόνισε: «Λες να τα κάνω και τα δύο; Όχι. Μια περίοδο κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου. Μη φανταστείς, ένα δίωρο να κλείσω τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω.»