«Συζητάω να...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συζητάω να...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής 28/1 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Στικούδη

«Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε.

Είχαμε κλείσει πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης έχουν αναβληθεί. Ελπίζω να μην έχουν ακυρωθεί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν ανάμεσα στα άτομα που πέρασαν από δοκιμαστικό για το Total Blackout

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει απο δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Total Blackout, του αγαπημένου παιχνιδιού που επιστρέφει μετά αρκετά χρόνια, μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Το παιχνίδι πρόκειται να βγει στον αέρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στον Φεβρουάριο, στην prime time ζώνη και με 1-2 επεισόδια την εβδομάδα.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.

Το πρόσωπο που είχε ακουστεί περισσότερο για την παρουσίαση ήταν ο Μελέτης Ηλίας, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν μερικά προβλήματα με την ΕΡΤ λόγω της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Ανάμεσα, ωστόσο, σε εκείνους που πέρασαν από δοκιμαστικό αυτές τις μέρες ήταν και οι: Κατερίνα Στικούδη, Αποστόλης Τότσικας, Πένυ Αγοραστού.