Πιο αδύνατη από ποτέ - Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στην πίστα 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Εκρηκτική και εκθαμβωτική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο αδύνατη από ποτέ - Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στην πίστα 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στα νότια προάστια και στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη έκανε το βράδυ της Παρασκευής 29/4 η Κατερίνα Στικούδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγαπημένη τραγουδίστρια καθήλωσε τους πάντες με την καυτή εμφάνισή της, με τις αναλογίες της να ζαλίζουν! Μπορεί να έχουν περάσει 7 περίπου μήνες από την γέννηση του γιου τους, του μικρού Βύρωνα, ωστόσο φαίνεται πως έχει ήδη χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και πως είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της από την πρεμιέρα, με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Me and my girls !!! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο !!!! #Athens #frangelico @frangelicogroup Χορογράφος @eirinilinardi ????????@yolena.kapoli @marianthi_ts1 @ifi_mits Styling by @nikolaidi_filitsa Hairstylist @aggelikikandylaki Make up artist @kaitikoutsogiannakopoulou Thank you so much @christinazafeirioucouture @christinazafeiriou».

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής 28/1 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε.

Είχαμε κλείσει πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης έχουν αναβληθεί. Ελπίζω να μην έχουν ακυρωθεί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.