Νέα αρχή για την Κατερίνα Στικούδη - Το ανακοίνωσε επίσημα με μια φωτογραφία

Πολύ ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για την Κατερίνα Στικούδη - Το ανακοίνωσε επίσημα με μια φωτογραφία

Μια πολύ ευχάριστη περίοδο βιώνει τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Στικούδη, καθώς έχει δημιουργήσει την δική της πανέμορφη οικογένεια με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη και τον μονάκριβο γιο τους, Βύρωνα (δείτε εδώ σε ποιον από τους δύο μοιάζει περισσότερο ο μικρός).

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό προσωπικό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την ζωή της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως από απόψε 29/4 το βράδυ ξεκινά τις live εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Frangelico.

Στο Frangelico από σήμερα η Κατερίνα Στικούδη

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για την πρεμιέρα της στο Frangelico

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής 28/1 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε.

Είχαμε κλείσει πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης έχουν αναβληθεί. Ελπίζω να μην έχουν ακυρωθεί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.