Με χρυσά έπιπλα, πισίνα και πολλά δωμάτια - Η βίλα Μαυρίκιου και Ιλάειρας, δώρο του πεθερού στους νιόπαντρους

Aποκλειστικά πλάνα από το Happy Day!

Ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση τα είχε όλα. Από χιλιάδες καλεσμένους και πολυτελέστατη τελετή, μέχρι το γαμήλιο γλέντι, αλλά και το εξωτικό ταξίδι του μέλιτος που ακολούθησε. Και φυσικά το νιόπαντρο ζευγάρι δε θα μπορούσαν να ζήσουν σε κάποιο ταπεινό σπίτι για αυτό και ο πεθερός φρόντισε να τους αφήσει μια πολυτελέστατη βίλα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, πλάνα της οποίας βλέπουμε στο Happy Day.

Αυτή είναι η βίλα Ιλάειρας και Μαυρίκιου - Με ψάρια, πισίνα και χρυσή τουαλέτα

Όπως θα δείτε και από τα πλάνα της εκπομπής η χλιδή ξεχειλίζει από το σπίτι. Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει την πισίνα του, τα ψάρια, ενώ μέχρι και η τουαλέτα τους είναι χρυσή, στην πανέμορφη βίλα τους στην Κύπρο!

Expand player

Ταξίδι στον εξωτικό Μαυρίκιο για μήνα του μέλιτος

Ο γάμος της χρονιάς ήταν γεγονός και δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο. Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.

«Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα», αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.

«Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξωτικό & υπερπολυτελέστατο το ξενοδοχείο που μένουν Μαυρικίου και Ζήση - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος στον Μαυρίκιο

Αποτριχωμένος με λευκό φανελάκι - Πλάνα από την προετοιμασία του Μαυρίκιου Μαυρικίου πριν τον γάμο