Αποτριχωμένος με λευκό φανελάκι - Πλάνα από την προετοιμασία του Μαυρίκιου Μαυρικίου πριν τον γάμο

Σύμφωνα με τα έθιμα της Κύπρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποτριχωμένος με λευκό φανελάκι - Πλάνα από την προετοιμασία του Μαυρίκιου Μαυρικίου πριν τον γάμο

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρκίου, με την πρώτη να μη μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της μετά από το χαρμόσυνο γεγονός. Την ώρα που γινόντουσαν όλες οι προετοιμασίες, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα "μπούκαρε" στο σπίτι των δύο νέων και τράβηξε μερικά πλάνα.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της Κύπρου, με τραγούδια να συνοδεύουν τον γαμπρό και την νύφη σε κάθε τους κίνηση, ενώ αίσθηση στο πλατό προκάλεσε και το στιγμιότυπο του καλλιτέχνη την ώρα που έβαζε το πουκάμισό του, φορώντας από κάτω και ένα λευκό φανελάκι.

Στιγμιότυπα πριν από τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Βγήκαν στον αέρα του OPEN και το ανακοίνωσαν - Η απόφαση του ζευγαριού λίγες ημέρες μετά την ένωσή τους

Φαντασμαγορικός ήταν ο γάμος της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο, όπου καλεσμένος ήταν μέχρι και ο Πρόεδρος της Κύπρου (που είναι νονός του) αλλά και η Έλλη Κοκκίνου η οποία τραγούδησε. Σήμερα 30/8 λίγες ημέρες μετά το νιόπαντρο ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στο OPEN.

«Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης», ανέφεραν.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι έκανε μια ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε. Πήραν μια απόφαση η οποία θα τους βοηθήσει να ζήσουν τον έρωτα τους και να επικεντρωθούν στο σπίτι τους.

«Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα», ανακοίνωσαν.