Με 2.0000 καλεσμένους - H Ελληνίδα σταρ που τραγούδησε στον γάμο της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου

Που θα πάνε ταξίδι του μέλιτος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με 2.0000 καλεσμένους - H Ελληνίδα σταρ που τραγούδησε στον γάμο της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου

Ο γάμος της χρονιάς ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28/8 στη όμορφη Κύπρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παντρεύεται την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και συγγενών.

Η δεξίωση, που ακολουθήσε στη συνέχεια είχε μέτρα ασφαλείας με σκοπό να προσέλθουν άγνωστοι από τους 2.000 καλεσμένους, που είχε το ζευγάρι. Μάλιστα, μέσα από πληροφορίες που εξασφάλισε το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο τραπέζι μετά την εκκλησία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με την Έλλη Κοκκίνου να ξεσηκώνει τους νεόνυμφους και όσους παρευρέθηκαν.

Πλάνα από τον παραμυθένιο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Παρενέβη αστυνομία στον λαμπερό γάμο;

Ο γάμος που όλοι περίμεναν έγινε, και δεν ήταν κάτι λιγότερο από αυτό που φανταζόμασταν μιας και οι χοροί κράτησαν μέχρι το πρωί! Ο λόγος για το αγαπημένο ζευγάρι που ο κόσμος λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 28/8 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό.

Ωστόσο πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως χρειάστηκε να παρέμβουν οι αρχές, εξαιτίας των πολλών καλεσμένων, και έτσι χρειάστηκε να επέμβουν οι αρμόδιοι ώστε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μιας και όπως φάνηκε τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Η απάντηση λοιπόν δόθηκε λίγες ώρες αργότερα καθώς όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» της Κύπρου, τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν ισχύει, και σίγουρα η Αστυνομία δεν χρειάστηκε να παρέμβει στην συγκεκριμένη γαμήλια γιορτή.