Ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί - Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζεύγους Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Βίντεο από το πάρτι μετά τον γάμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί - Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζεύγους Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Το απόγευμα της Κυριακής 28/8, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Ο καλλιτένης περίμενε με βεγγαλικά να φτάσει η αγαπημένη του στην εκκλησία και όλοι οι καλεσμένοι κοιτούσαν άναυδοι το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία.

Φυσικά, μετά το μυστήριο ακολούθησε ξέφρενο γλέντι, με το ζευγάρι να καταφθάνει στην αίθουσα χορεύοντας το "Σάγαπώ" του Αντώνη Ρέμου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενώ αργότερα η Έλλη Κοκκίνου πήρε τη σκυτάλη και κράτησε συντροφιά στον κόσμο με τα τραγούδια της. Από το "πάρτι" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το προεδρικό ζεύγος, που έχει βαφτίσει τον γαμπρό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδη και η σύζυγός του, Άντρη. Το ζευγάρι έζησε το όνειρό του και τίποτα δεν θα μπορούσε να τους χαλάσει την ημέρα.

Στιογμιότυπα από το γλέντι του γάμου της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Να είναι η ζωή σας τόσο γλυκιά, όσο είστε κι εσείς. Εσένα Μαυρίκιε σε γνωρίζω χρόνια, την Ιλάειρα τη γνωρίζω τώρα. Να είστε ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί όπως τώρα. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να βρίσκομαι σε μία τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Πηγή βίντεο: ilovestyle.com

Τα πρώτα πλάνα από το μυστήριο

Μπορεί ο Μαυρίκιος να πέρασε από αναμονή μέχρι να δει τη νύφη περιμένοντας την έξω από το σπίτι, που ετοιμαζόταν, αλλά από ότι φαίνεται δικαιώθηκε. Τόσο εκείνη όσο και αυτός έλαμπαν μέσα στην εκκλησία ντυμένοι στα λευκά. Η Ιλάειρα φόρεσε νυφικό με μεγάλη ουρά και ο μουσικός ένα εντυπωσιακό κοστούμι.