Θα ''δέσει'' το άπαιχτο δίδυμο; - Ο Ηλίας Ψινάκης απαντά στο αν θα κάνει τελικά εκπομπή με την Πάνια

Όσα αποκάλυψε στο breakfast@star

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης και μεταξύ άλλων δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φημολογούμενη συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια. Έμπειροι και οι δύο, έντονες προσωπικότητες, είναι ένα δίδυμο που πολλοί θα ήθελαν να δουν μαζί στην ελληνική τηλεόραση για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η σκέψη αυτή φυσικά δεν σημαίνει κάτι και για τη σόλο πορεία του ως παρουσιαστής του «Γηροκομείου», αφού κρίνοντας και από τα περσινά του νούμερα είχε κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Ωστόσο όπως παραδέχεται και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι πιο extreme και ποια καλύτερη συνεργάτη θα μπορούσε να βρει από τη μοναδική Αννίτα.

Expand player

Ο Ψινάκης απαντά στο ενδεχόμενο εκπομπής με την Ανίτα Πάνια

Ξεκαθάρισε λοιπόν μιλώντας στο "Breakfast@Star”: "Από παλιά είχαμε σκεφτεί με την Αννίτα και τον Βαγγέλη Περρή μια καινούργια, ανατρεπτική πρόταση, με πολλή πλάκα αλλά δεν είναι για τηλεόραση. Τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε... δεν έχω να δηλώσω κάτι γιατί δεν είναι κάτι έτοιμο, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο".

H απάντησή του όταν τον ρώτησαν για το μέλλον του «Γηροκομείου»

Το πρωί της Τρίτης 28/6 στο Happy Day, προβλήθηκαν δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, τον οποίο πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός στο Ηρώδειο, και πιο συγκεκριμένα στη συναυλία του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος γνωρίζεται με τον Αμερικανό συνθέτη και παραγωγό εδώ και πολλά χρόνια, αυτό τον καιρό έχει συζητηθεί αρκετά για τις περίφημες ατάκες του στο X-Factor που εμφανίζεται ως guest κριτής, αλλά και για το Γηροκομείο που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση!

«Ο Desmond Child έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, τον ξέρω πολλές δεκαετίες. Το όνειρό του είναι να προσφέρει στην Ελλάδα ότι μπορεί. Την γουστάρει πολύ, την αγαπάει. Φέτος το κάνει για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του και όλων των συντελεστών, Ελλήνων και ξένων», δήλωσε αρχικά, ενώ οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για το «Γηροκομείο».

«Το Γηροκομείο θα συνεχίσει μέχρι το… νεκροταφείο», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω για αυτό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τριώροφη βίλα με deluxe πισίνα και άπειρα δωμάτια - Το χλιδάτο σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα

«Με αποκλήρωσε δύο φορές» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για την σχέση του με τον πατέρα του