Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας - Αποκλειστικές φωτογραφίες του Μάνου Μαγιάτη, της συντρόφου του και της κορούλας τους έξω από το μαιευτήριο

Επιστρέφουν σπίτι με το νεογέννητό τους

NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Μάνος Μαγιάτης και η αγαπημένη του Χριστίνα πριν μερικά 24ωρα, με το ζευγάρι να φέρνει στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν αυτός που έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της κόρης του, η οποία γεννήθηκε τη Δευτέρα 19/9 στις 13:10 και είχε βάρος 3 κιλά και 180 γραμμάρια (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Expand player

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 22/9 η σύντροφος του πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο της Αθήνας και επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της και το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια, με τον μπαμπά Μάνο Μαγιάτη να φοράει μπλούζα που γράφει πάνω “Super Dad”.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Μάνου Μαγιάτη, της συντρόφου του και της κορούλας τους έξω από το μαιευτήριο

Λίγα λόγια για τον Μάνιο Μαγιάτη και τη ζωή του

Γεννήθηκε στις 25/4/1976 στη Αθήνα αλλα έχει καταγωγή από τα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Από τα εφηβικά του χρόνια του είχε μεγάλη αγάπη για την μουσική αλλά και για την τεχνολογία, καθώς ήδη από τις πρώτες τάξεις του γυμνάσιου… ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των χοροεσπερίδων αλλά και για την μουσική επιμέλεια τους.

Παρακολούθησε μαθήματα Ηχοληψίας – Sound Engineering στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και πήρε το πτυχίο του 1998.
Σχεδόν από το 1995 ξεκίνησε να ασχολείται με τις εκδηλώσεις σε συνεργασία με την εταιρεία ΗΧΟΡΑΜΑ του Αγγέλου Πανωριου και δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε συνδυασμό πάντα με πολύ καλή μουσική και έχοντας δίπλα του ένα άψογα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε επιθυμία σας.

Ξεκίνησε, δειλά δειλά, τα ραδιοφωνικά του βήματα το 1995 στο RADIO CITY και συνέχισε χαράζοντας μια ανοδική πορεία στον χώρο των ερτζιανών. Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και σήμερα, συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ραδιόφωνα της πόλης, παρουσιάζοντας την δική του μουσική εκπομπή, στον ANT1 RADIO 97.2 , τον ΡΥΘΜΟΣ 94.9, τον ORANGE 93.2 και το ΘΕΜΑ RADIO 98.9.

Σταθμός στη καριέρα του ήταν η 7χρονη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ» (ΑΝΤ1) και «ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ» (ALPHA) ως μουσικός επιμελητής/ DJ και υπεύθυνος καλεσμένων αλλά και μέλος της δημιουργικής ομάδας / συμπαρουσιαστής.

Μέσα από την τηλεόραση έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στο κοινό της Αθήνας και της επαρχίας για το κέφι, την ζωντάνια, την θετική διάθεση, το χιούμορ και τον πηγαίο αυθορμητισμό του. Τα τελευταία χρόνια, συνεργάζεται με την εταιρία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας WEBER SHANDWICK του ομίλου McCANN και είναι δημιουργός της εταιρίας ALL ABOUT PARTY.gr , που ειδικεύεται στην οργάνωση και την παραγωγή εκδηλώσεων.

Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1200 εκδηλώσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται γαμήλια πάρτυ, δεξιώσεις, επιδείξεις μόδας , εταιρικά events, happenings, opening/εγκαίνια μαγαζιών και καταστημάτων, παιδικά και σχολικά πάρτυ, θεματικά και εποχιακά παρτυ (ρεβεγιόν, αποκριάτικα κ.α) καθώς «παίζει» όλα τα είδη μουσικής.

Η πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη συνεργασία!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το "καρφί" του Μάνου Μαγιάτη για το Love it: «Νιώθαμε με τον Παναγιώτη και τη Μάρτζυ ότι δεν μας έδιναν σημασία»

Συγκλονίζει γνωστός δημοσιογράφος - "Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωή μου"