Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Το "καρφί" του Μάνου Μαγιάτη για το Love it: «Νιώθαμε με τον Παναγιώτη και τη Μάρτζυ ότι δεν μας έδιναν σημασία»

«Ήταν δύσκολη περίοδος ειδικά μετά τον Φλεβάρη»

Το
News 06.11.2021 17:53
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Love it» ενώ από την άλλη ακόμη και ο Μάνος Μαγιάτης δεν δίστασε να σχολιάσει το ίδιο θέμα μιας και ήταν κι εκείνος στην εκπομπή πέρυσι.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη

«Αισθάνθηκα πέρυσι ότι “τάραξα” λίγο την εικόνα μου, έγιναν πράγματα που δεν με αντιπροσώπευαν. Είχα επιλέξει να τα κάνω και το δίκιο και το σωστό ήταν να συνεχίζω να τα υποστηρίζω, ως επαγγελματίας.

Αν στη μέση της χρονιάς τα πέταγα από πάνω μου, θα ακύρωνα τον εαυτό μου. Σεβόμενος την επιλογή μου το πήγα μέχρι το τέλος. Δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κανένας δεν ξέρει ότι ήταν κι άλλα πράγματα που δεν έγιναν. Πέρυσι δεν περνούσα τόσο καλά όσο θα ήθελα»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε επίσης: «Δεν είναι θέμα της Ιωάννας. Ο κεντρικός παρουσιαστής έχει ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όπως παίρνει το θετικό, αντίστοιχα παίρνει και το αρνητικό. Κανένας πρώτος δεν είναι πρώτος αν δεν έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες, όχι από κάτω του, δίπλα του.

Όταν το καταλάβουν αυτό οι άνθρωποι, θα καταλάβουν πώς πρέπει να στήνουν τις ομάδες και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους».

«Ήταν δύσκολη περίοδος ειδικά μετά τον Φλεβάρη. Νιώθαμε και οι τρεις ότι περνάγαμε απαρατήρητοι. Αυτό δυσκόλεψε και την επικοινωνία μας με την εκπομπή, με το κανάλι, με την Ιωάννα.

Νιώθαμε ότι δεν μας έδιναν τη σημασία που έπρεπε. Κάποιες φορές η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητα που είχε ξεκινήσει ή αυτή που είχαμε συνεννοηθεί. Γινόντουσαν συνέχεια δοκιμές», είπε από την πλευρά του ο Μάνος Μαγιάτης.

"Ήταν δική μου επιλογή να μην συνεχίσω στο Love it γιατί..."

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το φινάλε Love it, μιλά αποκλειστικά στο okmag.gr και στον Γιώργο Μπέζα για το τέλος της εκπομπής και τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Γιατί χαρακτηρίζει την περασμένη σεζόν «έντονη και διδακτική»;

Τι πραγματικά συνέβη και τελείωσε η συνεργασία του; Πώς ένιωσε που η Ιωάννα Μαλέσκου στο φινάλε της εκπομπής δεν τον ευχαρίστησε; Και, γιατί ρίχνει τα βέλη του στους παίκτες του Survivor και την τηλεοπτική τους παρουσία στην εκπομπή;

Ο παρουσιαστής μιλά ακόμα, για το δοκιμαστικό που έκανε για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και τον πιο τρυφερό ρόλο της ζωή του, αυτόν του πατέρα.

Αυτό που πρέπει είναι γίνεσαι φίλος με τους συνεργάτες σου δεν το κατάλαβα ποτέ! Άσε που το βρίσκω και δύσκολο να συμβεί: Δεν πιστεύω ότι... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι δύσκολες ώρες του Παναγιώτη Χατζηδάκη - «Το 2006 για κάποιο ανεξήγητο λόγο...»

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του γιού του -"Έβαλα τα κλάματα"

Share