Κι άλλος συνεργάτης της Μαλέσκου εκτός Love it - Η ανάρτησή του στο Instagram

Ολική ανασυγκρότηση για την εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κι άλλος συνεργάτης της Μαλέσκου εκτός Love it - Η ανάρτησή του στο Instagram

Δεν έχουν τέλος οι απώλειες από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, μιας και πριν από λίγο με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο Μάνος Μαγιάτης ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο Μάνος Μαγιάτης εξήγησε πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή ενώ τόνισε πως σύντομα θα έχει νέα για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Στην ανάρτησή του μάλιστα άφησε και μερικές αιχμές για κάποιους που προσπάθησαν να τον περιορίσουν.

Η ανάρτηση του Μάνου Μαγιάτη για την αποχώρηση από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

«Τhrowback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή!

Με αφορμή τις ευχές σας, απο χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή @loveitskaitv.gr στον @skaitv.gr , στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εαν προσπάθησαν για το αντίθετο…

Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωραμε … και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή.

Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο.

Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε!

Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάνος Μαγιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Love it για την επόμενη σεζόν

Μόλις πριν από λίγο, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για τη μεγάλη επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου με το Love it, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια, περιγράφει με δύο λόγια όλα όσα άλλαξαν για εκείνη μέσα στη χρονιά που πέρασε και στο τέλος εμφανίζεται και πάλι, πιο ανανεωμένη από ποτέ στο πλατό της εκπομπής της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it, ωστόσο ένα από αυτά είναι η νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις.

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους. Κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί. Τι άλλο; Όσα αγαπάμε», λέει χαρακτηριστικά στο trailer για την επιστροφή της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου.