«Με φώναξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι της και έβαλε τα κλάματα» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Παναγής Τζωρτζάτος

«Με πείραξε που...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο Παναγής Τζωρτζάτος. Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν εκείνη παρουσίαζε το Pop Up στον ALPHA.

Να θυμίσουμε πως ο Τζωρτζάτος αποχώρησε από το πάνελ και γενικά από την εκπομπή μετά από απόφαση του σταθμού να του μειώσει τις οικονομικές απολαβές και τον χρόνο μου στην τηλεόραση.

Expand player

Η αποκάλυψη του Τζωρτζάτου για την Παπαγεωργίου

«Δεν μπορώ να κάνω το σχολιαστικό κομμάτι σε ένα πάνελ. Δεν μου πάει και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφυγα στεναχωρημένος γιατί μου είχαν παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που τελικά βγήκε. Την πρώτη εβδομάδα τα νούμερα δεν ήταν καλά και ξεκίνησαν οι αλλαγές», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εκείνη την περίοδο ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Με φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι της και βάζει τα κλάματα. Και μου ανακοίνωσε ότι το κανάλι θέλει να μου μειώσει τις οικονομικές απολαβές και τον χρόνο μου στην τηλεόραση και ήξερε ότι δεν θα το δεχτώ και ότι θα έφευγα από την εκπομπή. Με πείραξε που το κανάλι σαν πρώτη επιλογή είχε να διώξει έναν άνθρωπο, που πριν ένα μήνα κάναμε βιντεοκλήση από το μαιευτήριο. Και μου είπαν ότι το βλέπω πολύ συναισθηματικά και πώς η τηλεόραση έτσι είναι».

Τι είχε πει στο φινάλε της εκπομπής η Ηλιάνα

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα. Περάσαμε πολύ δύσκολα, υπάρχει κορωνοϊός, δύσκολες καταστάσεις…

Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων και κακών συνθηκών. Ήταν αυτή η χρόνια έτσι και για μένα, όπως ήταν για όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, κανένα βιογραφικό. Σταθήκατε στο πλευρό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Ήσασταν κάθε μέρα εκεί. Όταν με βλέπατε χαρούμενη ή στενοχωρημένη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε.

Θα ευχαριστήσω όλους εσάς! Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα, ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Και όταν βλέπατε έτσι ένα όμορφο Instagram, υπήρχε ένα κορίτσι πίσω με πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου προσφέρατε, σας ευχαριστώ! Ήρθα πραγματικά πίσω στην πατρίδα μου και διώξατε όλη τη μοναξιά και τη στεναχώρια μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, τα οφείλω όλα σε εσάς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το...» - Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παγώνουν την συνεργασία τους - Τι συνέβη