«Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το...» - Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το...» - Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος όταν ρωτήθηκε αναφορικά για εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «Love Island» -δείτε εδώ τί νούμερα τλεθέασης σημειώνει δεν δίστασε να τοποθετηθεί.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Καλέ δεν έχω δει τίποτα! Έχει αρχίσει το Love Island; Η Ηλιάνα είναι όμορφη! Έχουμε απελευθερωθεί με τα κιλά, δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size.

Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Είτε ένας άνθρωπος είναι αδύνατος είτε ευτραφής ή κοντός ή ψηλός, να είναι υπέροχο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση αλλά μη το διαφημίζουμε και πολύ».

Χαμός στο twitter με την χθεσινοβραδινή 1/10 εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας και όπως γράφουν έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τα σχόλια λοιπόν, έγιναν ακόμη πιο επιθετικά από την πρεμιέρα του Love Island με το twitter να έχει πάρει "φωτιά".

Και στο χθεσινό 1/10 επεισόδιο ωστόσο, τα σχόλια για το βάρος της και την εμφάνιση της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ ήταν πολλά και επιθετικά. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που έγραφαν πως είναι μια χαρά και τα όσα γράφονται είναι υπερβολικά.

Να σημειωθεί πως και η ίδια η Ηλιάνα παλαιότερα είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους που είχε, αποκαλύπτοντας και το λόγο που είχε συμβεί.