Βούρκωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - "Σπάει" τη σιωπή της για τα κιλά που έχει χάσει

«Με μπουκώνουν στα γυρίσματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Style me up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου μίλησε για όλα. Για το νέο project που θα αναλάβει, αλλά και για τα κιλά της. Το μοντέλο από την περσινή σεζόν έχει μείνει μισή (δείτε φωτογραφίες της) με αποτέλεσμα να επικρατεί χαμός στα social media και πολλοί να μιλούν για νευρική ανορεξία

«Θα δείτε μια ωραία ατμόσφαιρα για αρχή. Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές η μία με την άλλη, που συμπληρώνουν όμως η μία την άλλη. Θα δείτε χαρά, γέλια, συγκινήσεις, ανθρώπινες στιγμές. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ να σου πω την αλήθεια… Είχα αυτό το άγχος, έλεγα θα μπορώ να το κάνω; Θα περνάω καλά; Ήρθα προ εκπλήξεως από την πρώτη ημέρα», είπα αρχικά και συνέχισε:

«Το μόνο που μου έχει μείνει από την περσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου. Πλέον έχω φίλους ζωής μέσα από την εκπομπή που με βοήθησαν, με στήριξαν πάρα πολύ και με αγάπησαν. Μη με κάνετε να κλαίω. Μου λείπουν, οι άνθρωποι μόνο. Ήταν μέρος της δουλειάς τα νούμερα της τηλεθέασης, δεν με επηρέασαν. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο, ότι μπορεί να κοπεί η εκπομπή».

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα κιλά της

«Με διατηρούν καταστάσεις στα κιλά μου. Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου, αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα και μου αρέσουν. Αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα. Μη πέσει κανά κιλό, να το ξαναανεβάσουμε» εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σούσουρο» στα social media με την ολόγυμνη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μπορεί οι διακοπές της να τελείωσαν, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα αρκετά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες μέρες που έζησε μακριά από την Αθήνα.

Αυτή τη φορά βέβαια, η ανάρτησή της έκανε τη διαφορά αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια, προκειμένου να προμηνύσει την επιστροφή της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει εντελώς γυμνή στην πισίνα.

Βέβαια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σβήσει τα επίμαχα σημεία και έχει ζωγραφίσει πάνω τους ένα μαγιό, ωστόσο όπως μπορείτε να φανταστείτε, η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε απλά ανάρπαστη.