Love Island highlights 1/10: Η νέα παίκτρια της βίλας και τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στο κρεβάτι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island highlights 1/10: Η νέα παίκτρια της βίλας και τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στο κρεβάτι

Το Love Island είναι το αγαπημένο ριάλιτι που μισεί το twitter με τα σχόλια να είναι επικά κάθε ημέρα προβολής του, όπως και χθες 1/10 που είχαμε πολύ αστείες στιγμές, όπως και πολλά τρυφερά τετ α τετ για τους παίκτες.

Τα 1/10 highlights του Love Island

Δύσκολο το ξύπνημα για τους Love Islanders - «Με πέταξε κάτω από το κρεβάτι η...»

Το βράδυ του Σαββάτου (1/10) ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα ένα ακόμη επεισόδιο του «Love Island» όπου μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" αρκετά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Ωστόσο, οι Love Islanders όπως φάνηκε και στο ξεκίνημα πριν από λίγο φάνηκε πως είχαν για μια ακόμη φορά ένα μαρτυρικό βράδυ καθώς δεν κοιμήθηκαν κι τόσο καλά. Άραγε πρόκειται να είναι ένας παράγοντας για τους παίκτες προκειμένου να προκληθούν οι ανεπιθύμητες γκρίνιες;

«Θέλω και εγώ ένα φιλάκι» - Φανερά απογοητευμένος ο single Γιώργος Γεωργίου

Από την άλλη ο Γιώργος Γεωργίου αφού ήταν ο μόνος παίκτης ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής κάποιο ταίρι αφού η Χριστίνα επέλεξε άλλον παίκτη, πλέον είναι το μόνο σίγουρο πως κινδυνεύει να φύγει από την βίλα σε περίπτωση που δεν βρει κάποια σύντομα.

Έτσι, δεν δίστασε να κάνει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν δύσκολο το να ήμουν μόνο στο κρεβάτι. Καθαρά γιατί έβλεπα τους υπόλοιπους και ζήλευα, γιατί ναι μεν η άπλα είναι ωραία αλλά πολλές φορές μου λείπει η αγκαλιά. Θέλω και εγώ ένα φιλάκι».

«Το πρώτο βράδυ πήγαινα από πάνω του...» - Ξεκίνησαν τα τρυφερά τετ α τετ για την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο

Η Χριστίνα Μητσάκου και ο Αλέξανδρος Κώτσης είναι ένα από τα ζευγάρια όπου όπως φαίνεται πρόκειται να συζητηθούν όσο τίποτα άλλο καθώς κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης για το νέο του ταίρι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο βράδυ ήταν πολύ όμορφο, κοιμηθήκαμε άνετα με την Χριστίνα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά… Πιστεύω ότι νιώσαμε άνετα και οι δύο με αυτό».

Μάλιστα, από την άλλη, η Χριστίνα Μητσάκου είπε: «Το πρώτο βράδυ με τον Αλέξανδρο ήταν πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό. Πήγαινα από πάνω του, ερχόταν από πάνω μου αλλά υπήρχε άνεση γενικότερα! Πολύ καλά, πολύ οικείο όλο αυτό».

Το πρώτο ραντεβού για την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο είναι γεγονός

Ωστόσο, πέρα από τις δοκιμασίες που κάνουν σειρά είχε και το πρώτο ραντεβού το ζευγαριού όπου μόλις ανακοινώθηκε, η Χριστίνα δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό της.

Μπορεί ο Αλέξανδρος να έκανε την πρώτη κίνηση, ωστόσο η Χριστίνα δεν τον άφησε καθώς λίγο αργότερα ανέφερε πως στο πρώτο ραντεβού δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στη βίλα

Τα πάνω κάτω ήρθαν μόλις οι παίκτες αντίκρισαν μια νέα κοπέλα να μπαίνει στη βίλα. Ο λόγος για την Ιωάννα, η οποία είναι έτοιμη να βρει και να διεκδικήσει το δικό της ταίρι. Όπως ανέφερε, αποφάσισε να μπει στο Love Island καθώς μέσα σε μια βδομάδα χώρισε και απολύθηκε από τη δουλειά της.