Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παγώνουν την συνεργασία τους - Τι συνέβη

Τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παγώνουν την συνεργασία τους - Τι συνέβη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι του νέου ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Love island, φέρεται να ήταν σε συζητήσεις και για την παρουσίαση του «My Style Rocks», που θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει».

Τι συνέβη με Ηλιάνα και ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το γεγονός ότι το «Love Island» δεν πηγαίνει τόσο καλά στο κομμάτι της τηλεθέασης, έχει παίξει τον ρόλο του.

Ακόμη, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι πιθανό να προορίζεται τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο της) για την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας. Θυμίζουμε ότι η ξανθιά παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ ποντάρει αρκετά στην παρουσία του «My Style Rocks», αφού τα νούμερα του καναλιού στη συγκεκριμένη ζώνη δεν είναι τα καλύτερα.

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ

Όταν άρχισε να φημολογείται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητά με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την παρουσίαση του Love Island κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει και κανείς δεν φανταζόταν πως θα πει το ναι.

Όταν έγινε γνωστό πως είπε το ναι οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα κι αυτό γιατί το Love island στο εξωτερικό είναι ένα ωμό και γεμάτο σεξουαλικές σκηνές ριάλιτι, απαγορευμένες και σίγουρα κατακριτέες για την ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έρα από έναν πολύ δυνατό μισθό στο συμβόλαιο έβαλε κι έναν απαράβατο κανόνα: Ποτέ να μην... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr