Πρωινό μας: Δεν είχε πού να κρυφτεί - Επική γκάφα στον αέρα για την Φαίη Σκορδά

«Ψάχνω τα χαρτιά μου τόση ώρα να μην πω λάθος το επίθετο...»

Το πρωί της Πέμπτης (20/10) ξεκίνησε ένα ακόμη πρωινό η εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου οι γκάφες και οι επικές στιγμές δεν έχουν τέλος, ειδικά για την Φαίη Σκορδά μιας και χθες (19/10) την είδαμε να φεύγει άρον άρον από το πλατό της εκπομπής, -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη.

Ωστόσο, σήμερα (20/10) λίγο πριν παρακολουθήσουν την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ο Άρης Σοϊλέδης, η Φαίη Σκορδά έκανε μια γκάφα.

Expand player

Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να μόνο μία λέξη αφού μόλις ανέφερε "Σολεΐδης", οι συνεργάτες της "έτρεξαν" να την διορθώσουν. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι άσχετη με τα αθλητικά γι’ αυτό ρωτάω, να με συγχωρέσει ο άνθρωπος».

Η γκάφα της Φαίης Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό»

Φέρνει γρουσουζιά στο κρεβάτι και το πέταξε από το πλατό η Φαίη Σκορδά

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Το πρωί της Τρίτης 18/10 στο πλατό του Πρωινού μας διαδραματίστηκε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά, την Έλενα Χριστοπούλου κι έναν φυτό εν ονόματι πόθο.

Η manager μοντέλων πήγε δώρο στην ξανθιά παρουσιάστρια το "παιδί" του πόθου (καθώς αυτή όπως αποκάλυψε έχει ένα μεγάλο τέτοιο φυτό στην κρεβατοκάμαρά της) και ενημέρωσε πως το εν λόγω άνθος είναι λίγο παρεξηγημένο από κάποιους...

"Ο πόθος σε αντίθεση με το όνομά του όταν μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα φέρει κάποια προβλήματα, λένε ότι είναι λίγο γρουσούζικο και μου έχουν στείλει πολλές φορές μηνύματα στα social media για τον μεγάλο πόθο που έχω εγώ μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου", είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου με την παρουσιάστρια να της φωνάζει να το πάρει από κοντά της (δείτε εδώ ποιο φυτό εκτοξεύει την ερωτική ζωή)!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προκαλούν ανακοπή καρδιάς, ανεπάρκεια παγκρέατος μέχρι και θάνατο - Tα 7 πιο επικίνδυνα φυτά που μπορεί να έχεις σπίτι

Είναι στους κανόνες του Feng Shui - Τα 3 φυτά που θα σου αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή