Το λέει και το Feng Shui - Το φυτό που θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική σου ζωή

Που πρέπει να το τοποθετήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
pixabay/tungnguyen0905
pixabay/tungnguyen0905

Τα φυτά είναι στολίδι για το σπίτι μας και το Feng Shui αναφέρει πως τα κατάλληλα είδη μπορούν να έχουν πολύ θετική επίδραση στην ενέργεια του χώρου. Μάλιστα, υπάρχει και ένα φυτό που μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική σου ζωή.

Η σχέση του φυτού με το Feng Shui είναι βαθιά και μπορεί να γίνει ορατή στο σπίτι μας, μέσα από λίγες μόνο πινελιές (δείτε όμως ποια φυτά απαγορεύονται μέσα στο σπίτι).

Αυτό το φυτό βοηθάει στην ερωτική ζωή

Η Monstera είναι το επόμενο φυτό που πρέπει να διακοσμήσετε σε κάποια γωνία του σπιτιού καθώς συμβολίζει την αγάπη και την ευτυχία. ν θέλετε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, τοποθετήστε τη monstera στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο αλλά όχι πάνω από το κρεβάτι.

Monstera Feng Shui ερωτική ζωή

Τα 4 φυτά που σύμφωνα με τον Feng Shui πρέπει να έχεις στο σπίτι

Σενσιβέρια

Η σενσιβέρια είναι ένα εντυπωσιακό φυτό που σύμφωνα με το Feng Shui, διώχνει την αρνητική ενέργεια. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τις τοξίνες από τον αέρα με αποτέλεσμα να βελτιώνει την ποιότητα του χώρου.

Σενσιβέρια

Μπαμπού

Τα μπαμπού χαρίζουν ηρεμία, υγεία, ευτυχία, πλούτο και αγάπη. Σύμφωνα με το Feng Shui τα μπαμπού πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε τραπέζι και ποτέ στο πάτωμα. Επίσης, ο αριθμός των μπαμπού καθορίζει και την επίδρασή τους στον χώρο. Έτσι τα δύο μπαμπού προσφέρουν την αγάπη, τα τρία την ευτυχία, τα πέντε ή επτά προσελκύουν την υγεία, τα έξι ή οκτώ τον πλούτο και την αφθονία, τα εννέα γενικά την καλή τύχη, τα δέκα εκφράζουν την επιθυμία για ικανοποίηση κα τέλος τα εικοσιένα την υγεία και τον μεγάλο πλούτο.

Μπαμπού

Παχίρα

Η παχίρα λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη, ισορροπία και πλούτο. Είναι ένα εντυπωσιακό φυτό με πλεγμένο κορμό και το σχήμα των φύλλων της αντιπροσωπεύει τα πέντε βασικά στοιχεία του Feng Shui: το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

Παχίρα

Κράσουλα

Η κράσουλα είναι ένα φυτό με στρογγυλά φύλλα, τα οποία σύμφωνα με το Feng Shui φέρνουν τύχη και ευημερία. Επίσης, λέγεται ότι το συγκεκριμένο φυτό, εάν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού, φέρνει πλούτο και επιτυχίες.

Κρασούλα