Πρωινό μας: Η Φαίη Σκορδά έφυγε από το πλατό άρον άρον - «Ζητώ χίλια συγγνώμη»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Η Φαίη Σκορδά έφυγε από το πλατό άρον άρον - «Ζητώ χίλια συγγνώμη»

Η σημερινή (19/10) εκπομπή, «Πρωινό μας» φαίνεται πως τα έχει όλα μέσα καθώς μετά από το επεισοδιακό ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου στον αέρα, σειρά είχε ένα ακόμη απρόοπτο με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ολοκληρώθηκε η προβολή μίας συνέντευξης με τον Ορφέα Παπαδόπουλο η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής άρον άρον.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της: «Ζητώ χίλια συγγνώμη, έχω ραντεβού με τη δασκάλα του παιδιού. Σχολιάστε και πάτε σε διαφημίσεις». Αφού αποχώρησε για λίγο από το πλατό η παρουσιάστρια, τα τρία πρόσωπα του πάνελ σχολίασαν τα όσα είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος και πέρασαν σε διαφημίσεις…

Το επικό στιγμιότυπο με την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Το περιστατικό με το φυτό και την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού μας

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Το πρωί της Τρίτης 18/10 στο πλατό του Πρωινού μας διαδραματίστηκε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά, την Έλενα Χριστοπούλου κι έναν φυτό εν ονόματι πόθο.

Η manager μοντέλων πήγε δώρο στην ξανθιά παρουσιάστρια το "παιδί" του πόθου (καθώς αυτή όπως αποκάλυψε έχει ένα μεγάλο τέτοιο φυτό στην κρεβατοκάμαρά της) και ενημέρωσε πως το εν λόγω άνθος είναι λίγο παρεξηγημένο από κάποιους...

"Ο πόθος σε αντίθεση με το όνομά του όταν μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα φέρει κάποια προβλήματα, λένε ότι είναι λίγο γρουσούζικο και μου έχουν στείλει πολλές φορές μηνύματα στα social media για τον μεγάλο πόθο που έχω εγώ μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου", είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου με την παρουσιάστρια να της φωνάζει να το πάρει από κοντά της (δείτε εδώ ποιο φυτό εκτοξεύει την ερωτική ζωή)!