«Μην αρχίζουμε τα του Ουγγαρέζου που με έχει μπλοκάρει και στα social» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Έλενα Χριστοπούλου

Ποιος ήταν ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μάριου Καπότση, η Έλενα Χριστοπούλου μαζί με την Φαίη Σκορδά κουβέντιασαν στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας». Ωστόσο, όπως παρατηρήσαμε η συζήτηση δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς έγινε επίσης μια αναφορά στο πρόσωπο του Δημήτρη Ουγγαρέζου αφού η συνεργάτιδα της Φαίης ήταν άκρως "αιχμηρή".

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη για την "επίθεση" που δέχεται λόγω ενός συνεργάτη της.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου και της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκείνο το διάστημα είχα στην εκπομπή την Κόνι. Βέβαια είχαμε κάνει και κάποιες αλλαγές, αλλαγές γίνονται πάντα. Την λατρεύω την Κόνι» για να ακολουθήσει ένα μικρό πινγκ πονγκ ανάμεσα στις δύο κυρίες της εκπομπής».

Ε.Χ.: Συγνώμη. Υποννοεί κάτι τώρα; Για να καταλάβω. Να πάρω το τσάι μου και να φύγω.

Φ.Σ.: Εγώ λέω την αλήθεια. Όταν θα τοποθετηθώ, θα πω την αλήθεια. Δεν μπορώ να… Κάνω μια παρένθεση

Ε.Χ.: Σε πειράζω λίγο.

Φ.Σ.: Το ξέρω και μου αρέσει. Έχω υπάρξει με τον Ουγγαρέζο, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την σοκολάτα πάνω μου που το χάρηκα.

Ε.Χ.: Μην αρχίζουμε τα του Ουγγαρέζου που με έχει μπλοκάρει και στα social media.

Φ.Σ.: Πότε σε μπλόκαρε;

Ε.Χ.: Τώρα καλέ; Από πάντα μάλλον.

Φ.Σ.: Αγάπη μου! Δεν είχατε έρθει μια φορά μαζί που σας είχα στην εκπομπή;

Το περιστατικό με το φυτό και την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χρυστοπούλου στο πλατό του Πρωινού μας

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Το πρωί της Τρίτης 18/10 στο πλατό του Πρωινού μας διαδραματίστηκε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά, την Έλενα Χριστοπούλου κι έναν φυτό εν ονόματι πόθο.

Η manager μοντέλων πήγε δώρο στην ξανθιά παρουσιάστρια το "παιδί" του πόθου (καθώς αυτή όπως αποκάλυψε έχει ένα μεγάλο τέτοιο φυτό στην κρεβατοκάμαρά της) και ενημέρωσε πως το εν λόγω άνθος είναι λίγο παρεξηγημένο από κάποιους...

"Ο πόθος σε αντίθεση με το όνομά του όταν μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα φέρει κάποια προβλήματα, λένε ότι είναι λίγο γρουσούζικο και μου έχουν στείλει πολλές φορές μηνύματα στα social media για τον μεγάλο πόθο που έχω εγώ μέσα στην κρεβατοκάμαρά μου", είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου με την παρουσιάστρια να της φωνάζει να το πάρει από κοντά της (δείτε εδώ ποιο φυτό εκτοξεύει την ερωτική ζωή)!