«Μου λένε γιατί δεν σε αφήνουμε να μιλάς περισσότερο» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την επίθεση που δέχετε λόγω του συνεργάτη της

«Δεν θέλω να βγαίνει αυτό προς τα έξω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το πρωί της Τετάρτης (19/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά η εκπομπή, «Πρωινό μας». Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αναφορά έναν συναδέφλο της. Ο λόγος για τον Άγγελο Βουράκη όπου δεν δίστασε να του προτείνει να είναι από εδώ και στο εξής σε όλες τις ομάδες της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε διστάσει να του κάνει προξενιό στον αέρα της εκπομπής της με μια κοπέλα η οποία βρίσκεται πίσω από τις κάμερες -δείτε εδώ την επική στιγμή.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Άγγελο Βουράκη να απαντά με χιούμορ: «Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε.

Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω.

Έτσι, ο Άγγελος Βουράκης δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Φεύγει το Πρωινό μας κι έρχεται... - Η αλλαγή στην πρωινή ζώνη του σταθμού

Πέρα από τις προσθήκες που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (δείτε εδώ ποιος έφυγε από το Πρωινό του Λιάγκα και πάει στο κανάλι του Φαλήρου) θα πραγματοποιηθούν και αλλαγές εν όψη 28ης Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς, στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον σταθμό έχουν μέσα απαράβατο όρο πως δεν θα εργάζονται τις αργίες. Για τον λόγο αυτό, στην περίπτωση της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, την συγκεκριμένη ημέρα, έχει δρομολογηθεί να παίξει ελληνική ταινία. Στην περίπτωση του Πρωινού μας όμως;

Όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη, μέχρι να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού η Φαίη, και έπαιζαν οι Δεκατιανοί στην πρωινή ζώνη, αυτό θα ισχύσει και την 28η.

ΣΚΑΙ Δεκατιανοί

Η εκπομπή με Πιτταρά και Γρηγοριάδη πήγαινε πολύ καλά σε ποσοστά τηλεθέασης τότε, οπότε... why not;

Πολλά θα κριθούν, λοιπόν, από την συγκεκριμένη απόφαση... Μέχρι τότε ωστόσο έχουν δρομολογηθεί αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης και συγκεκριμένα στο πάνελ και την θεματολογία... Βλέποντας και κάνοντας πάνε στον ΣΚΑΙ.