Δυο χρόνια μετά το Big Brother άλλαξε τα πάντα: Οι εμφανίσεις του με φούστες, έντονο μακιγιάζ και ψηλοτάκουνες γόβες

Πληθώρα likes στο προφίλ του

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησε αρκετά όσο έμεινε στο σπίτι του Big Brother, αλλά και μετά, κατά την έξοδό του από το παιχνίδι. Οι τηλεοπτικές κάμερες, τότε, είχαν πέσει πάνω του ενώ δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ζητούσαν μια του συνέντευξη.

Σήμερα, δυο χρόνια μετά το παιχνίδι, έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από την tv αλλά είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης στα social media. To instagram και το tik tok, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το πόσο συχνά κάνει αναρτήσεις, είναι καθημερινά εξαρτήματα της ζωής του.

Expand player

Ο Θέμης Κανέλλος, κατά ινσταγκραμικόν κόσμον Themicorn, έχει κατά καιρούς απασχολήσει με τις ιδιαίτερες και αρκετά εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις του και με τις φωτογραφίες κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται να απολαμβάνει. Έχει βέβαια και το πλεονέκτημα πως είναι ένας καλός make up artist που ξέρει πως να κάνει πράγματα με το μακιγιάζ και να δώσει μια μεγαλύτερη ένταση στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και να δείχνει διαφορετικός κάθε φορά.

Οι αναρτήσεις του πριν μπει στο Big Brother

Κι όταν το extreme make up που φοράει συνδυαστεί με τη λιτή αμφίεση ή με ρούχα που είναι αρκετά μικρά σε μέγεθος, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε και στις τελευταίες του αναρτήσεις. Χρόνια μετά το Big Brother, ο εκκεντρικός Θέμης έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του, επιλέγοντας πλέον αποκλειστικά και μόνο γυναικεία ρούχα και έχοντας αλλάξει πολύ το χρώμα στα μαλλιά του (δείτε τον εδώ και ξανθό).

Οι αναρτήσεις του τώρα

“Το coming out στους γονείς μου έγινε λίγο forced, δηλαδή δεν το ήθελα. Όταν ήμουν στα δεκατρία οι γονείς μου έψαξαν το κινητό μου, είδαν κάποιες συνομιλίες με κάποια αγόρια. Ήταν αρκετά για να καταλάβουν ότι κάτι παίζει με τη σεξουαλικότητά μου. Ότι δεν είμαι straight δηλαδή. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις αρχές, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε να αντιληφθούν και να καταλάβουν τη διαφορετικότητα. Θέλω να μπω στο σπίτι του Big Brother γιατί πιστεύω ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι τρομακτικό, δεν είμαι εξωγήινος, απλά έτυχε να μ’αρέσει το μακιγιάζ και να είμαι γκέι. Δε φταίω εγώ, έτσι γεννήθηκα. Είμαι open γκέι από τα 13 μου και θέλω να μπω στο Big Brother για να δείξω ότι το bullying το 2020 δεν είναι επιτρεπτό. Μέσα από τη συμμετοχή μου στο Big Brother θα’θελα να περάσω ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα, να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας και να μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι και να ακολουθείτε πάντα τα όνειρά σας”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου;» - Το μακροσκελές κείμενο του Θέμη Κανέλλου κατά του Τάσου Ξιαρχό