H απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τα λέει όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Θέμης Κανέλλος μπορεί για πολλά χρόνια να διατηρούσε το δικό του κανάλι στο Youtube, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. Μέσα στο παιχνίδι είχε συζητηθεί πολύ για τις εμφανίσεις του, αλλά και για τη "σχέση" του με συμπαίκτη.

Μετά το τέλος του Μεγάλου Αδερφού, ο Θέμης είδε μεγάλη δημοτικότητα και πλέον εκτός του make up, ασχολείται και με το Instagram αλλά και το Tik Tok. Στις δυο αυτές διαδικτυακές πλατφόρμες, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Στο Tik Tok λοιπόν, φαίνεται πως πολλοί χρήστες τον ρωτάνε συνεχώς γιατί δεν κάνει αλλαγή φύλου, αφού έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του. Ο Θέμης λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει.

Η απάντηση του Θέμη Κανέλλου για την αλλαγή φύλου

Στο προφίλ του, δημοσίευσε ένα βίντεο που τα λέει όλα!

Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια

Ξέσπασε ο Θέμης Κανέλλος πριν μερικούς μήνες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις αναφορές που κάνουν στο προφίλ του, λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που δημοσιεύει.

«Να φοβηθω? Εγω? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ?

Που αμέτρητες φορές που με ειχαν διώξει οι γονείς μου απο το σπίτι απλα επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον ευατο μου.. Εγω? Που στα 18 αποφάσισα να παω κόντρα σε οτι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεοραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να εχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε Οχι αγαπη εγω δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται»... εγώ?»

Big Brother Θέμης instagram