Άνοιξε το στόμα του και έκανε αποκαλύψεις ο Θέμης Κανέλλος - «Με τον Ισίδωρο από το Big Brother είχαμε....»

«Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άνοιξε το στόμα του και έκανε αποκαλύψεις ο Θέμης Κανέλλος - «Με τον Ισίδωρο από το Big Brother είχαμε....»

Πριν από μερικούς μήνες ο Θέμης Κανέλλος με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του. Λίγες ημέρες αργότερα, τελικά, ανέφερε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός με τον οποίο είχε συναντηθεί για... ερωτικούς λόγους.

Σήμερα λοιπόν 5/10 ο πρώην παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχε με τον Ισίδωρο, δίνοντας μάλιστα και σπαρταριστές λεπτομέρειες.

Όσα είπε ο Θέμης Κανέλλος για τον Ισίδωρο του Big Brother

«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, αλλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο “Big Brother”. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

"Είχε έρθει σπίτι μου και για δυο ώρες..."

«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελοσπάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες».

«Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια, είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα» πρόσθεσε αιχμηρά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά.

«Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι» αποκάλυψε.