Θέμης Κανέλλος: Ο πρώην του μπαίνει σήμερα στο Big Brother

Οι αναρτήσεις που έκανε και το σοκ που έπαθε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θέμης Κανέλλος: Ο πρώην του μπαίνει σήμερα στο Big Brother

Στην πρεμιέρα του Big Brother δεν θα κάνει εντύπωση μόνο η είσοδος της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, της περσινής νικήτριας, αλλά και το γεγονός πως μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ένας πρώην σύντροφος του Θέμη Κανέλλου, όπως μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, έκανε γνωστό πως σε spoil της εκπομπής Καλοκαίρι Not για τους παίκτες, είδε ένα πολύ γνωστό του πρώτο μας και μάλιστα... πάρα πολύ γνωστό.

«Όταν στα spoiler του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά… Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Καλά πήγε αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κανέλλου για τον πρώην του που μπαίνει στο Big Brother

Θέμης Κανέλλος πρώην σύντροφος

Θέμης Κανέλλος σε σχέση με παίκτη του Big Brother

Απίστευτη αλλαγή για τον πρώην παίκτη του Big Brother

Ο πρώην παίκτης και make up artist, πλέον είναι ακόμη πιο ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Μάλιστα πρόσφατα, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο. Ποζάροντας με brazil μπικίνι στην παραλία, έκανε τα likes να πέσουν σαν την βροχή.

Ποτέ δεν έκρυψε την σεξουαλικότητα του, και αυτός όπως είχε παραδεχτεί ήταν ένας από τους λόγους που μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όσα παιδιά φοβούνται να μιλήσουν...

Στο προφίλ του επίσης, έχουμε δει πολλές φορές με αναρτήσεις του να ξεσπά προς ανθρώπους ή και εταιρίες που δεν θέλουν να συνεργάζονται ομοφυλόφιλους. Ενώ, πριν λίγο διάστημα παρουσιάστηκε στον στρατό.

«Σημερα εχασα μια δουλεια επειδή εχω μια παρόμοια φωτογραφία στο προφίλ μου με γυναικείο μαγιό σε τζακούζι...Οποτε οχι ομοφοβικε φίλε μου δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες γιατί μου φέρνουν λεφτά, δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες γιατι θελω να "προκαλώ" και αντιθέτως εχω ακούσει πολλές φορές οτι αυτα κάνουν κακό στην δουλειά μου..Ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες γιατί η ανισότητα και ο ρατσισμός ανθίζει δυστυχώς στις μέρες μας και αν το ίδιο εσωρουχο το φορούσε γυναίκα θα ηταν πολυ πιο κοινωνικά αποδεκτό απο ενα γκει αγόρι..

Ομως εγω θεωρώ οτι τα λεφτα δεν ειναι το παν και οτι το να εμπνέεις σε νέους ανθρώπους να είναι πιο άνετοι με το σωμα τους, την σεξουαλικοτητα τους και τον εαυτό τους ειναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό απο μερικα ψωροευρω..Για αυτο για αυτούς που με ακολουθούν, με υποστηρίζουν και με αγαπάνε θελω να ξέρετε οτι ποτέ δεν θα σταματήσω να είμαι ο εαυτος μου και θελω να κάνετε και εσεις το ιδιο..Γιατι εμεις πρέπει να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του.