Φωτογραφία ντοκουμέντο από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother

Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία ντοκουμέντο από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother

Στο Big Brother επιστρέφει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά την νίκη της στον πρώτο κύκλο. Η Κρητικιά δικηγόρος που γνωρίσαμε μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και κατάφερε από τα πρώτα επεισόδια να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, "γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος".

Σήμερα 29/8 στις 21:00 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του ριάλιτι. Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα θα μας πουν "καλησπέρα" από το πλατό του Μεγάλου αδερφού, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να βρίσκεται στο πλευρό τους και να σχολιάζει.

Καλεσμένη λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο θα είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία θα θυμηθεί τα παλιά και λογικά θα συμβουλέψει τους νέους παίκτες. Δείτε εδώ φωτογραφίες και τα βιογραφικά τους.

Η φωτογραφία της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο πλατό του Big Brother

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία με την Άννα Μαρία και όπως είδαμε δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη πριν μπουν στο Big Brother

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρώτα στο Youweekly, η Σοφία Δανέζη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not. Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις.

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», είπε για την σχέση που έχει με ορισμένα παιδιά.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει», αποκάλυψε για πρώτη φορά.