Σοφία Δανέζη: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά 8 μήνες μετά το Big Brother

Με ποιους πρώην συμπαίκτες της κρατάει επαφές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Δανέζη: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά 8 μήνες μετά το Big Brother

«Θα γίνει...Βιετνάμ», μας λέει ορθά κοφτά αν κάποιος προσπαθήσει να την πειράξει και το ότι είναι τόσο δυναμική, ντόμπρα και ειλικρινής το διαπιστώσαμε και με τη συμμετοχή της στο Big Brother. Οκτώ μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι ανοίγει έναν νέο δρόμο στη ζωή της με χαρά και αισιοδοξία και κάνει στο You έναν μικρό απολογισμό του παρελθόντος. Από τις δυσκολίες, τις απώλειες που τη σημάδεψαν, τα χρόνια στη διάρκεια των οποίων προσπάθησε να ξαναβρεί τον εαυτό της πηγαίνοντας σε ψυχολόγο, τις τρέλες της, τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν, εκείνες που τελείωσαν, τις θυσίες για να τα καταφέρει στο τραγούδι που είναι όλη της η ζωή!

Από την Κατερίνα Μπούσιου
Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης
Styling Ilias Wia

Αν κάποιος τη συναντήσει από κοντά, θα εκπλαγεί με την ηρεμία της, την ευγένειά της και το χιούμορ της. Της λέω για μια ακόμη φορά το πόσο διαφορετική μοιάζει από την τηλεοπτική της εικόνα και συμφωνεί πως αυτή η τηλεοπτική εμπειρία ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εκείνη. Στιγμή φυσικά δεν το μετανιώνει.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Σοφίας Δανέζη

Αυτές είναι οι σχέσεις της Σοφίας Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά 8 μήνες μετά το Big Brother

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή σου από το Big Brother τραγούδησες σε ένα βίντεο στα social media ένα τραγούδι με τίτλο «Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ». Ταιριάζει στη σχέση που είχες με τον Δημήτρη Κεχαγιά;

Είναι ένα παλιό τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη που αγαπώ πάρα πολύ. Όχι δεν το αφιερώνω στον Δημήτρη. Έχω ξαναπεί πως μέσα στο σπίτι όσο ήμασταν στο παιχνίδι με κάποιους ανθρώπους έκανα πολύ στενή παρέα. Ο Δημήτρης με στήριξε και τον στήριξα. Όπως και αντίστοιχα αλληλοστηριχτήκαμε με τη Χριστίνα και την Αφροδίτη ή και τον Γρηγόρη. Με τον Δημήτρη μπορούσα να μιλήσω ελεύθερα, ήταν ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και αυτό δεν το ξεχνώ. Αλλά δεν έχουμε το στενό δέσιμο που είχαμε στο παρελθόν. Άλλη η ζωή μέσα στο Big Brother και άλλη η ζωή που έχουμε όλοι μας εκτός.

«Ο καθένας έχει τη ζωή του», όπως είπε άλλωστε και εκείνος σε δήλωσή του...

Αλήθεια είναι αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις τόσο στενή παρέα, να είσαι όλο το 24ωρο μαζί με τον άλλον, όπως ήμασταν μέσα στο σπίτι. Όλοι μας έχουμε τις δουλειές μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας. Και με την Αφροδίτη και τη Χριστίνα δεν μιλάμε κάθε μέρα.

Με τον Δημήτρη απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχετε καμία επαφή, ούτε τηλεφωνική;

Δεν μιλάμε με τον Δημήτρη. Ας πούμε πως οι απόψεις μας για κάποια πράγματα δεν είχαν έναν κοινό παρανομαστή. Σταδιακά αρχίσαμε να μην έχουμε επαφές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Αλλά δεν του κρατώ καμία κακία, αν τον δω έξω στον δρόμο, φυσικά και θα του μιλήσω.

Όταν βγήκατε από το Big Brother κάνατε μια προσπάθεια για να δείτε αν ταιριάζετε εκτός από φίλοι και ως ζευγάρι;

Αυτά τα ερωτικά συναισθήματα σου βγαίνουν από την αρχή όταν γνωρίζεις κάποιον. Δεν υπήρχε ποτέ το ερωτικό στοιχείο μεταξύ μας, παρά μόνο το φιλικό. Βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν σου κρύβω ότι το σκέφτηκα, γιατί επηρεάστηκα από τους γύρω μου και από τα μηνύματα που λάμβανα από τον κόσμο. Η σκέψη αυτή όμως κράτησε για πέντε λεπτά μόνο. Δεν επηρεαστήκαμε ούτε εγώ αλλά ούτε και ο Δημήτρης από αυτά που έλεγαν οι άλλοι για εμάς.

Ως φίλος παρόλα αυτά σού λείπει;

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με 1,50 ευρώ