ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για το Love Island μια εβδομάδα πριν επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ελλάδα

Τι συνέβη;

Instagram / loveislandgreece

Μπορεί να μην τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο οι εξελίξεις στη βίλα του Love Island συνεχίζουν να είναι άκρως καταιγιστικές.

Μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες βρίσκεται σε εξέλιξη στο Love Island για τα ζευγάρια και στο αποψινό επεισόδιο στις 23.15 στον ΣΚΑΪ. Κάποιοι αναζητούν ισορροπίες και άλλοι στρέφονται στον κοινωνικό σχολιασμό!

Expand player

Με την άφιξη της Ηλιάνας στη βίλα ξεκινάει και η συζήτηση για το πώς πέρασαν τα νέα ζευγάρια. Κάποιοι Islanders παραβίασαν τους κανόνες άραγε θα υπάρξει ποινή;

Ένα νέο recoupling επαναφέρει τους Islanders στα ταίρια που επιθυμούν… μήπως όμως κάτι έχει αλλάξει μετά από αυτή τη δοκιμασία;

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (29/10) επεισόδιο του Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακόμη δεν έφυγε για Τενερίφη, επιστρέφει - Η ημερομηνία του τελικού του Love Island

Μόνο ένα περίπου μήνα βρίσκεται στην Τενερίφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με ορισμένους παίκτες οι οποίοι είναι από την αρχή του Love Island. Ήρθε όμως ο καιρός να επιστρέψουν και πρόωρα μάλιστα, καθώς δεν έχουν άλλη ευκαιρία για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης που βρίσκονται στα μονοψήφια.

Η χαμηλή τηλεθέαση μάλιστα, έκανε ψάχνουν με το κιάλι στον ΣΚΑΙ τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα τα έσοδα να έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Το γεγονός αυτό λοιπόν έκανε το ριάλιτι να τελειώσει πρόωρα.

Όπως διέρρευσε ο τελικός θα γίνει κανονικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, έπειτα από συζήτηση με το ITV που κατέχει τα δικαιώματα του ριάλιτι της αγάπης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island - Το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία

«Μην παίρνετε και όρκο» - Οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά για το τέλος του Love Island