Έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island - Το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία

«Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island - Το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” (δείτε εδώ γιατί κόβεται) και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα και στη λεζάντα έγραψε:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος
Instagram Ioanna Tzani

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τζάνη μετά την αποχώρησή της από το Love Island

«Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της ζωής μου έλαβε τέλος. Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα μου, αλλά το έζησα στο 100% και δεν μετανιώνω για τίποτα. Γέλασα με την ψυχή μου, ένιωσα όλα τα συναισθήματα στο φουλ και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που θα κρατήσω σίγουρα στη ζωή μου.

Και φυσικά να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον @gkorkas που έκανε την διαμονή μου στη βίλα του @loveislandgreece πολύ πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ναι, μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ δυο ανθρώπων ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρουσιάστρια της καρδιάς μας @ilianapapageorgiou που με τη γλυκύτητα και το χιούμορ της μας έκανε να νιώσουμε οικεία, να εκφραστούμε και να γίνει ακόμα πιο όμορφο αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματα αγάπης! Είστε όλοι υπέροχοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τζάνη

Ιωάννα Τζάνη Γιώργος Κόρκας