Δεν φταίει μόνο η χαμηλή τηλεθέαση - Ο πραγματικός λόγος που κόβεται το Love Island της Παπαγεωργίου

Τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν φταίει μόνο η χαμηλή τηλεθέαση  - Ο πραγματικός λόγος που κόβεται το Love Island της Παπαγεωργίου

Πρόωρο φινάλε κάνει το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο λόγος δεν είναι μόνο τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει. Πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν βοηθούν στην ομαλή προβολή του ριάλιτι του έρωτα.

Οι λόγοι που σταματάει πρόωρα το Love Island

Όπως αναφέρει η εφημερίδας Real, η πτώση του ΣΚΑΪ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen έφερε και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα, στη χαμηλή τηλεθέαση αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Ο τελικός του Love Island θα γυριστεί εσπευσμένα έως τις 24 του μήνα, ενώ από τις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά αποχωρεί από τη μάχη της prime time όπου θα μεταδίδονται μόνο ξένες ταινίες μέχρι να αρχίσει το Survivor All Star.

Love Island ΣΚΑΙ

Αναλυτικά τα 15/10 highlights του Love Island

"Έπεσαν να φάνε" την Νίκη οι υπόλοιποι παίκτες στη βίλα - Τί συνέβη;

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Love Island όπου οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς οι τσακωμοί φαίνεται να έχουν πάρει "φωτιά".

Συγκεκριμένα, μετά από την αποχώρηση του Βασίλη, οι παίκτες φάνηκαν να είναι αρκετά στεναχωρημένοι με την επιλογή της Νίκης αφού στην βίλα έμεινε ο Γιώργος Σωτηρίου.

Έτσι, οι περισσότεροι θεώρησαν πως η συγκεκριμένη κίνση της Νίκης έγινε επίτηδες αφού είδαμε πρώτα την Κλαούντια να της "κλέβει" τον Αλέξανδρο.

Έμειναν "κάγκελο" οι παίκτες με τη νέα άφιξη - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Love Island κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Oι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη παρουσία μιας και μια νέα άφιξη στην βίλα κατάφερε να αφήσει τους πάντες παγωτό.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα πέρα από το γεγονός ότι είναι άκρως εντυπωσιακή κατάφερε να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους υπόλοιπους.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Μια ακόμα ξαφνική αποχώρηση είχε το Love Island, καθώς η νέα παίκτρια έφερε φρεσκάρισμα στα ταιριάσματα των παικτών. Αυτή που έμεινε single, ύστερα από τα νέα ταιριάσματα των ζευγαριών, ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου.

«Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι ανακούφισης γιατί περνούσα λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει λίγη στεναχώρια γιατί θα μου λείψουν κάποια άτομα και ίσως να ήθελα να το ζήσω λίγο καλύτερα και ίσως λίγο περισσότερο. Παρόλα αυτά είμαι γεμάτη γιατί ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Νίκη Ηλιοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει από την βίλα του Love Island.