Έλενα Ακρίτα: «Έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο! Βγήκε κάποιος και...»

Τι συνέβη

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η συγγραφέας αναφέρθηκε σε ορισμένα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τον Γιάννη Μπέζο.

Συγκεκριμένα, στενοχωρήθηκε, καθώς άγνωστος δημοσίευσε μονταρισμένη φωτογραφία με το όνομά της, στην οποία υποτίθεται πως η ίδια έγραφε ότι η καριέρα του τελείωσε.

Expand player

Όσα είπε η Έλενα Ακρίτα για τον Γιάννη Μπέζο

«Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο. Βγήκε κάποιος και έκανε ένα μοντάζ, ότι εγώ έγραψα πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε. Μπήκε ο κόσμος από κάτω στο Twitter και του είπε ότι δεν το έχω γράψει εγώ και δεν υπάρχει πουθενά. Άρχισε αυτό να ανακυκλώνεται. Η πλάκα είναι πως εγώ με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα σε θέματα κοινωνικά, τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς ever.

Και αυτό που ο κόσμος δε ξέρει, γιατί ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει αυτόγραφα και να κάνει δημόσιες σχέσεις, είναι πως είναι ο καλύτερος συνεργάτης γιατί αγαπάει και τιμά τους συναδέλφους του. Όταν πηγαίνουν σε θίασο που είναι ο Γιάννης και η υπέροχη σύντροφός του, Ναταλία Τσαλίκη περνάνε υπέροχα. Οικονομικά, ανθρώπινα, καλλιτεχνικά. Όχι, τον χρειαζόμαστε τον Γιάννη Μπέζο», είπε η Έλενα Ακρίτα που έχει κόντρα και με τον Μαύρικιο Μαυρικίου.

Η οργισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις γυναικοκτονίες

Οι γυναικοκτονίες συνεχίζουν, με τελευταία αυτή στο Ρέθυμνο και πολλοί είναι φυσικά αυτοί που ξεσπούν, ανάμεσά τους η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της.

Η ίδια λοιπόν θίγει για ακόμη μια φορά το ζήτημα της έμφυλης βίας, στο φόντο μιας ακόμη γυναικοκτονίας στο Περιστέρι, της τρίτης μέσα σε τρεις ημέρες.

«ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Πες την με το όνομα της. Δεν σκοτώνει η αγάπη και το ερωτικό πάθος. Σκοτώνουν οι δολοφόνοι», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν σας σώζει ούτε η ευφυΐα...» - Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με την κακή κριτική της Ακρίτα στην Ασημακοπούλου

«Θα τους γλεντάω μέχρι να...» - Το νέο διαδικτυακό ξέσπασμά της Έλενας Ακρίτα κατά του Προέδρου της Νέας Δεξιάς