«Θα τους γλεντάω μέχρι να...» - Το νέο διαδικτυακό ξέσπασμά της Έλενας Ακρίτα κατά του Προέδρου της Νέας Δεξιάς

Δε ''μάσησε'' άλλη μια φορά τα λόγια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα τους γλεντάω μέχρι να...» - Το νέο διαδικτυακό ξέσπασμά της Έλενας Ακρίτα κατά του Προέδρου της Νέας Δεξιάς

Η Έλενα Ακρίτα είναι γνωστό, πως διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα social media και κυρίως με τον λογαριασμό, που διατηρεί στο facebook, αφού από εκεί εκφράζεται για πολλά θέματα, που την απασχολούν ή τη βρίσκουν αντίθετη με τις ιδεολογίες της.

Μετά τα όσα δήλωσε για τον άγριο τσακωμό, που διαδραματίστηκε στα βραβεία mad 2022, αυτή τη φορά αποφάσισε η ίδια να δημοσιεύσει, το μήνυμα που έστειλε στον αντιπρόεδρο του συνασπισμού Εθνική Δημιουργία και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος είχε χλευάσει με ένα tweet μια φωτογραφία της κριτικού.

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε διάλογο με φίλο της στα social media

«Βοηθειααααα ο Φαήλος. Θα τους γλεντάω μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα Πατήστε πανω στη φωτό για να δείτε ολόκληρο το διάλογο».

Ακρίτα - Δημοσίευση

''Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία...''

Η Έλενα Ακρίτα στο 34ο επεισόδιο του Podcast της αποφάσισε να σχολιάσει με τον δικό της χειμαρρώδη τρόπο τις αποκαλύψεις για την ασύλληπτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων πολυτελή σπίτια, ράβδους χρυσού και πλησίαζε τα 100.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από το θάνατο του δημοσιογράφου, έχει ξεσπάσει τεράστιος σάλος γύρω από την περιουσία του, καθώς τα νούμερα , αλλά και η ακίνητη περιουσία του φαίνεται πως δεν δικαιολογούνται από τις νόμιμες δραστηριότητες και την εργασία του. Μάλιστα παρ΄ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ του κόμματός του και συγγενικών προσώπων για την κληρονομιά του, ένας πολύ κοντινός συγγενής του αποποιήθηκε τα πάντα από την περιουσία του.

«Εκατό εκατομμύρια, εκατό εκατομμύρια. Σπίτια, σπίτια, σπίτια, ράβδοι χρυσού, χαμός. Από πού είναι όλα αυτά; Εντάξει την περιουσία την πήρε το κράτος. Είπε ώπα παιδιά, ώπα ώπα, δεν πάει έτσι χαλαρά. Όποιος πάει να τη διεκδικήσει τώρα θα πάει φυλακή. Ως εδώ καλά. Όμως αυτό που πρέπει να μαθευτεί είναι ποιους εκβίαζε. Είναι αν ξέπλενε χρήμα, είναι αν έκρυβε μυστικά ντοκουμέντα στο συρτάρι του, είναι πώς τους κρατούσε στο χέρι αυτού τους τόσο μεγάλους, τους τόσο δυνατούς, τους τόσο παμπλούτου που θα μπορούσαν άνετοι να του δίνουν εκατομμύρια».

Ενώ στη συνέχεια άφησε και νύξεις σχετικά με πιθανούς εκβιασμούς του μακαρίτη ως προς τρίτους:

«Το ερώτημα είναι το κλασικό. Ο αποθανών δεδικαίωται; Αυτή η ρήση δε σημαίνει ότι δικαιώνεται αυτός που πέθανε και έκανε τα χίλια μύρια εν ζωή. Σκότωσε, βασάνισε, εκβίασε, δολοφόνησε, ήταν ένας τραμπούκος, όχι. Δε σημαίνει ότι δικαιώνεται. Σημαίνει ότι οι αμαρτίες δεν μπορούν να τον αγγίξουν αυτόν. […]

Για την ώρα εστιάζουμε στον Τράγκα, για όλη αυτή την περίεργη, ύποπτη περιουσία. Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία. Μην τρελαθούμε. Όχι όταν έχεις ένα μικρομάγαζο όπως είχε αυτός τη Χώρα ή το Crash που δεν το διάβαζε η μάνα του. Εδώ μιλάμε για μια τρέλα κανονική. […]

Οι αμαρτίες λοιπόν του μακαρίτη του Τράγκα θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιολογηθούν όχι μόνο σε νούμερα αλλά σε πρόσωπα. Ποιους κρατούσε στο χέρι αυτός που όταν πέθανε όλοι έπεσαν πάνω του για να τον εξαγνίσουν».

Φωτογραφία από το podcast Ακρίτα για Τράγκα