Αποποιήθηκε τα πάντα από την τεράστια κληρονομιά - Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ

Κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αποποιήθηκε τα πάντα από την τεράστια κληρονομιά - Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ

Το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την διαθήκη του εκλιπόντος κορυφαίου δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή, του Γιώργου Τράγκα. όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ένας εκ των δύο γιων του, μετά τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα, ο γιος του Φρέντυ Τράγκας μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του, αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια πως δεν αποδέχεται την κληρονομιά.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών.

Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)», έλεγε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ποιος είναι όμως ο Φρέντυ Τράγκας;

Ο αείμνηστος Γιώργος Τράγκας, είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Φρέντυ και τον Γιάννη, οι οποίοι συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια είχαν επιλέξει συνειδητά να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα media και τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φρέντυ εδώ και χρόνια δεν μιλούσε και δεν είχε σχέσεις με τον πατέρα του.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ακολουθήσει χωριστό δρόμο και από τον αδερφό του, Γιάννη, ο οποίος βρισκόταν πιο κοντά στη Μαρία Καρρά, τη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα.

Ο Φρέντυ Τράγκας πλέον είναι 33 ετών, και είχε εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ πολιτικής εφημερίδας, ενώ στη συνέχεια πέρασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και εξακολουθεί και εργάζεται στο επιτελείο του Πρωθυπουργού, κάτι το οποίο είχε γίνει γνωστό στα media με τον πατέρα του να διαφωνεί ανοιχτά μέσα από τις εκπομπές του αλλά και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτό το τρικ έβγαλε 50.000 σε ένα λεπτό

Σε αμηχανία φαίνεται να έφερε το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο συνεργάτης Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς προέβη σε μία αποκάλυψη - συζήτηση που είχε με έναν γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε φυσικά να το μαζέψει, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένταση μεταξύ των δύο συνεργατών, καθώς και πριν από λίγες μέρες με αφορμή έναν καλεσμένο που είχαν στον αέρα της εκπομπής είχαν έρθει σε έντονη ρήξη, αφού ο Μικρούτσικος φαίνεται να πήρε το μέρος του και ακολούθησε έντονος διάλογος(δείτε τον εδώ αναλυτικά).

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του Γιώργου Τράγκα, με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο εκκλιπών εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά:

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα».

Του λέει: «‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Φυσικά αυτή η στιχομυθία προκάλεσε την άμεση αντίδραση της παρουσιάστριας που έσπευσε να πει ότι αυτή ήταν η προσωπική του άποψη και ότι καλό θα ήταν να ανακαλέσει, ώστε να μη μπει σε μπελάδες. Ωστόσο εκείνος το υποστήριξε μέχρι τέλους και είπε, πως αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει εξαφανιστεί από τον Alpha λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε.