«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Έξω φρενών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακρίτα

Η τελική του απάντηση στις αιχμηρές δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Έξω φρενών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακρίτα

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ και αυτή τη φορά έχει σχέση με την Έλενα Ακρίτα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Η πρώτη σε ένα podcast της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην περίπτωση Μαυρικίου καθόλου δεν φταίνε τα πρωινάδικα. Μόνοι τους έκαναν υπερέκθεση της ζωής τους. Όταν λες 48 ώρες μετά τον γάμο «ήμασταν συνέχεια στο κρεβάτι». Συγγνώμη, δεν σας φταίνε οι άλλοι».

Το σχόλιο έφτασε στα αυτιά του καλλιτέχνη και της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, και φάνηκε πως το ζευγάρι ενοχλήθηκε αρκετά, αφού ο τραγουδιστής είχε εξηγήσει πως ήταν ήδη πολύ κοντά στο να κινηθεί νομικά, αλλά σεβόταν ορισμένες καταστάσεις και τον είχε κουράσει να ασχολείται με εκείνη.

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Έλενα Ακρίτα

Εν τέλει, όμως, την Κυριακή 16/10 παρευρισκόμενος στην εκπομπή Open Weekend εξήγησε πως πλέον ο μόνος τρόπος που θα τα λένε θα είναι μέσα από τις δικαστικές αίθουσες και σε αυτό το γεγονός οφείλεται η απάντησή της στις παραπάνω δηλώσεις του:

«Και μια οφειλόμενη απάντηση στον Μ. Μαυρικίου που απειλεί με μηνύσεις. Ούτε οι πρωινές εκπομπές του φταίνε ούτε κανείς. Μόνος του άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του και τώρα υβρίζει αυτούς που μπήκαν μέσα στο δωμάτιο».

Πλάνταξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση

Μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα όσα έχουν ακούσει τους τελευταίους μήνες. Η σχεδιάστρια μάλιστα ξέσπασε σε δάκρυα, όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε κι αποκάλυψε το bullying που δεχόταν.

«Είμαστε δύο παιδιά που μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα κι έχουμε καταφέρει και κάποια στιγμή ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί παραπάνω. Για αυτό το είπα, γιατί το περνούν πάρα πολλά παιδιά. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου.

Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.