«Είμαι οριακά, ένα τσακ ακόμα και θα κινηθώ νομικά» - Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακριτά

«Το να βγαίνει μια γυναίκα και να ανοίγει το στόμα της, είναι ντροπή να λέει πράγματα που δεν ισχύουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι οριακά, ένα τσακ ακόμα και θα κινηθώ νομικά» - Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακριτά

Στην κάμερα της εκπομπής της Super Κατερίνας μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από την Έλενα Ακρίτα ενώ αποκάλυψε πως εάν συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του ίδιου αλλά και της συζύγου του, Ιλάειρα Ζήση, θα προχωρήσουν στη νομική οδό.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα είχε αναφέρει για το ζευγάρι πως στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media, κάθονται σε χρυσές καρέκλες, επισημαίνοντας μάλιστα πως μάλλον θα έχουν διαρρήξει το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη για να τα έχουν όλα αυτά ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο τους αλλά και στο γεγονός πως έψηναν αρνιά στην πλατεία από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Ο εκνευρισμός του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Έλενα Ακρίτα

«Το να βγαίνει μια γυναίκα και να ανοίγει το στόμα της, είναι ντροπή να λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Η κυρία Ακρίτα ότι απλά έχει πει μηνύσιμο πράγματα αλλά το τι έχουμε ακούσει. Αν ήταν άλλος θα έκανε μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα.

Είμαι οριακά, ένα τσακ ακόμα και θα κινηθώ νομικά. Με χαρακτήρισε διαρρήκτη της κυρίας Πατούλη. Μα δεν δικαιούμαι να επιπλώσω το σπίτι μου όπως θέλω; Τα έχω κλέψει από κάπου;

Μου απαγορεύει να σφάζω αρνιά γιατί αυτό φέρνει σκοταδισμό στην Ελλάδα. Έχουμε ξεφύγει, πάμε καλά; Την κάλεσα δύο φορές και αρνήθηκε να μιλήσει μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, τον οποίο είδαμε μαζί με την αγαπημένη του στην πρεμιέρα του Asia Express, ωστόσο αποφάσισαν από την πρώτη μέρα να αποχωρήσουν.

«Πολλοί προσπάθησαν να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετά το γάμο τους (δείτε φωτογραφία) αποφάσισαν να κρατήσουν τη ζωή τους λίγο πιο προσωπική και να μην μιλάνε δημόσια πλέον για τη σχέση τους. Ο καλλιτέχνης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο.

Εξομολογήθηκαν ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα στις εκπομπές τους, βάζοντας τους να μιλάνε για τη ζωή τους.

«Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Αυτή η ιστορία έγινε viral και καλώς ή κακώς εγώ φταίω. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».