Παντρεύεται ηθοποιός της Γης της Ελιάς - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της

Στο πάρτι μάλιστα των γενεθλίων της

Μπορεί σήμερα να έγιναν γνωστά μερικά σύννεφα στο γάμο ενός γνωστού ζευγαριού, ωστόσο άλλα είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ και είναι έτοιμα να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Ο λόγος για μια ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή στην σειρά Γη της ελιάς, η οποία είναι 4 χρόνια μαζί με τον αγαπημένο της και φυσικά συγκατοικούν.

Expand player

Ο λόγος για την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία το βράδυ του Σαββάτου 19/11 διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων, ωστόσο δέχθηκε μια φοβερή έκπληξη και αυτή ήταν η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Γιώργο Δερβίση

NDP
.

Φυσικά, το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς. Το Youweekly ήταν εκεί και σας έχει αποκλειστικά στιγμιότυπα από την μοναδική αυτή βραδιά για το ζευγάρι!

Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της Ιζαμπέλλας Φούλοπ & την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Τι είχε πει ο σύντροφός της για το ενδεχόμενος ενός γάμου

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε πει ότι δε θα ντυθεί γαμπρός το 2022 όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε ο Γιώργος Δερβίσης. Ο διεθνής πολίστας, αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα της εθνικής ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στην γνωριμία του με την ηθοποιό, Ιζαμπέλα Φούλοπ, αλλά και στο λόγο που το ζευγάρι δε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό που πετύχαμε στο Τόκιο. Γνωριζόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε. Οι οικογένειες μας είναι φίλοι. Χαθήκαμε για δέκα χρόνια και όταν συναντηθήκαμε ξανά ήρθε η σχέση».

Όσο για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παντρεύονται είπε: «Όχι, δεν παντρευόμαστε. Είμαστε πολύ καλά μαζί, συγκατοικούμε, αλλά δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση και ούτε το έχουμε συζητήσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Παντρεύεται κρυφά στο δημαρχείο με κοστούμι αντί για νυφικό και φουσκωμένη κοιλίτσα

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Νάνσυ Αλεξιάδη