Σάλος στην ελληνική showbiz: Σύννεφα στον γάμο γνωστού ζευγαριού - Έπεσαν μέχρι και unfollow στο Instagram

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στην ελληνική showbiz: Σύννεφα στον γάμο γνωστού ζευγαριού - Έπεσαν μέχρι και unfollow στο Instagram

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που ανακοινώνονται τον τελευταίο καιρό, όπως αυτός της Μάντη Περσάκη, και η αλήθεια είναι πως σίγουρα δεν τους περιμέναμε, μιας και τα εν λόγω ζευγάρια φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένα και ευτυχισμένα.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 20/11, η εφημερίδα REAL και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου έκαναν λόγο για ακόμα ένα διαζύγιο, τρία χρόνια μετά τον θρησκευτικό τους γάμο.

Τι συμβαίνει με τον γάμο Μαρίας Λουϊζας Βούρου και Γιάννη Παπαγεωργίου

Ο λόγος για την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον Γιάννη Παπαγεωργίου, με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να βιώνει μια κρίση στην σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, διατηρώντας άριστες σχέσεις μιας και δεν θα επιθυμούσαν ποτέ να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Τι συμβαίνει με τον γάμο Μαρίας Λουϊζας Βούρου και Γιάννη Παπαγεωργίου
Instagram / maria_louiza_real

Επίσης, έχουν πέσει και unfollow στο instagram, κάτι που φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες χωρισμού, αφού η παρουσιάστρια (που πρόσφατα βίωσε και μια βαρύτατη απώλεια) έπαψε να ακολουθεί τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί το προφίλ «papa.yia».

Πάντως, μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για τον γάμο τους, ωστόσο συνεχίζουν να μοιράζονται χρόνο για χάρη του γιου τους, ενώ και οι δυο τους έχουν επικεντρωθεί παράλληλα στα επαγγελματικά τους, μέχρι να πάρουν και την τελική απόφαση για τον γάμο τους.

Τι συμβαίνει με τον γάμο Μαρίας Λουϊζας Βούρου και Γιάννη Παπαγεωργίου 2

Λίγα λόγια για την Μαρία - Λουίζα Βούρου

Η Μαρία Λουίζα Βούρου γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα και είναι κόρη του ηθοποιού Γιάννη Βούρου.

Ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας αλλά την έχει αναγνωρίσει καθώς τότε ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με τη μητέρα και τη γιαγιά της και αργότερα μετακόμισε με τη μητέρα της και το νέο της σύζυγο στη Νέα Πεντέλη. Είναι μοντέλο και παρουσιάστρια αλλά έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Τροφίμων ενώ νωρίτερα είχε περάσει στο Χημικό στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Βέβαια, όπως έχει δηλώσει, δεν αποκλείεται να τη δούμε να ασχολείται και με την υποκριτική καθώς είναι όνειρό της.