Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου - Βελούδινο διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Έχουν μαζί και δυο παιδιά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου - Βελούδινο διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει το 2014 στο στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Κουμπάροι ήταν ο Θανάσης Κίλας, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης.

Τον Οκτώβριο του 2015 η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο μέλος, καθώς γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους.

Εννέα χρόνια μετά και το ζευγάρι δίνει και επισήμως τέλος στον γάμο του.

Ο λόγος για την Μάντη Περσάκη που πλέον είναι ελεύθερη

Η Μάντη Περσάκη - που πριν από ένα χρόνο απασχόλησε με την εγχείρηση που έκανε - και ο πρωταθλητής του kickboxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο τους παιδιά είναι για εκείνους όλη τους η ζωή.

Μάντη περσάκη χωρισμός

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στη ζωή του, καθώς το συναινετικό διαζύγιό έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες.

Λίγα λόγια για την Μάντη Περσάκη

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τον εαυτό της:

Η Μάντη Περσάκη δηλώνει Παναθηναϊκός, δεν πηγαίνει ωστόσο στο γήπεδο. «Αν πάω στο γήπεδο όλο και κάποια σχέση με αθλητή θα μου “χρεώσουν” (γέλια). Όχι εντάξει… Απλά δεν προλαβαίνω. Από το πρωΐ μέχρι το βράδυ είμαι στα Πανεπιστήμια και στα Γυμναστήρια. Παρακολουθώ όμως γιατί “συνεργάζομαι” με πάρα πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Το κάνουν για αποκατάσταση, αλλά και για πρόληψη τραυματισμών».

Πρότυπό της Μάντη Περσάκη είναι η Ελένη Πετρουλάκη την οποία «γνώρισα τελευταία και είμαστε πολύ καλές φίλες. Κάναμε κι ένα σεμινάριο μαζί. Από αθλητές μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ».

Στις σχέσεις της είναι κτητική. «Τα θέλω όλα δικά μου, είμαι παλαιών αρχών γενικά στις σχέσεις», μας είπε χαρακτηριστικά. Έχει χτυπήσει άντρα, ενώ προτερήματα του χαρακτήρα της σύμφωνα με την ίδια είναι τα εξής: «Είμαι ειλικρινής, δυναμική και γενικά προσπαθώ να διατηρώ χαμηλούς τόνους».