Στο νοσοκομείο η Μάντη Περσάκη

Aφαίρεσε τη χολή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Μάντη Περσάκη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακοσμίσθηκε η Μάντη Περσάκη, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την κατάσταση της υγείας της.

Η γυμνάστρια, που πρόσφατα γέννησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση για την χολή της. Στην αρχή ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε «Πάει κι αυτό» χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Μάντη Περσάκη νοσοκομείο

Στη συνέχεια ωστόσο δέχθηκε πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι έκανε άλλη μία διευκρινιστική ανάρτηση: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Είχα μια ταλαιπωρία με τη χολή μου, που έπρεπε να την αφαιρέσω εσπευσμένα. Από αύριο θα είμαι περδίκι» έγραψε.

Μάντη Περσάκη χειρουργείο

H Μάντη Περσάκη αποκαλύπτει τα πάντα για την γέννα της - "Είχα τοκετό 15 ώρες και τελικά..."

H Μάντη Περσάκη αποκαλύπτει τα πάντα για την γέννα της χωρίς ενδοιασμούς και μιλάει για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισε. "Είχα τοκετό 15 ώρες και τελικά γέννησα με καισαρική", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η personal trainer πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» για τον πολύωρο τοκετό της και τα όσα αισθάνεται αυτές τις μέρες, που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά.

«Ο δεύτερος τοκετός ήταν πιο δύσκολος από τον πρώτο. Έχω θρομβοφιλία και δεν μπορούσα να κάνω επισκληρίδιο, οπότε ήμουν αρκετές ώρες με συσπάσεις. Τελικά αποφασίσαμε να μην πάρουμε το ρίσκο γιατί το μωρό ήταν σε θέση που δεν μπορούσε να κατέβει εύκολα και κάναμε τελικά καισαρική. Οπότε πέρασα όλον τον τοκετό και πόνεσα και στο τέλος», είπε η Μάντη Περσάκη.

Στην συνέχεια μίλησε για την διαφορετικότητα λόγω πανδημίας, λέγοντας, «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται. Δεν μπορούσε κανείς να έρθει μέσα, ούτε οι γονείς μας, ούτε κανείς. Τώρα θα τον δουν όλοι». Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.