Έσκασαν τα ευχάριστα - Γέννησε η Μάντη Περσάκη

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα - Γέννησε η Μάντη Περσάκη

Επιτέλους τα ευχάριστα έσκασαν για την αγαπημένη personal trainer, Μάντη Περσάκη, μιας και μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έγινε γνωστό πως χθες βράδυ γέννησε και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ.

Όπως αποκάλυψε μέσα από ρεπορτάζ της, η Νάνσυ Παραδεισανού, η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer υποδέχθηκε χθες το βράδυ το δεύτερο παιδάκι της, το οποίο, είναι καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύζυγο Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Μάλιστα, την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της την είχε κάνει και πάλι γνωστή το «Πρωινό» μέσα από ρεπορτάζ του και έτσι σήμερα το πρωί ανακοίνωσαν στα ευχάριστα στη γνωστή στήλη «Swipe up».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, η Μάντη Περσάκη δεν είχε και μία τόσο εύκολη εγκυμοσύνη μιας και το μωρό της, ήταν αρκετά μεγάλο όταν γεννήθηκε, ενώ η ίδια προσπαθούσε όσο καιρό ήταν έγκυος να παραμείνει σε φόρμα και να γυμνάζεται καθημερινά.

Οι αποκαλύψεις της Νάνσυς Παραδεισανού για την γέννα της Μάντης Περσάκη

«Με πήρε τηλέφωνο χθες βράδυ που περπατούσε και μου λέει, μόλις γέννησα! Πήγε στο ΙΑΣΩ και ο τοκετός κράτησε τέσσερις ώρες. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να γεννήσει, γιατί το μωρό ήταν τέσσερα κιλά…» , είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

«Η εγκυμοσύνη είναι ένα ισχυρό σοκ για την ψυχολογία και το σώμα. Επιπλέον, το μωρό έχει ανάγκη τη μαμά του, οπότε, αν η μαμά του είναι έγκυος, κάπως μοιράζεται το πράγμα. Θέλω να περάσει λίγο ο καιρός και μετά βλέπουμε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μάντη Περσάκη, όταν είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, ωστόσο φαίνεται από τότε ότι άλλαξε γνώμη και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το δέυτερο παιδάκι της.