Μάντη Περσάκη: Είναι η πιο fit εγκυμονούσα! Γυμνάζεται με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Τρομερό στιγμιότυπο!

Μάντη Περσάκη: Είναι η πιο fit εγκυμονούσα! Γυμνάζεται με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η Μάντη Περσάκη είναι χωρίς αμφιβολία η πιο fit εγκυμονούσα! Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και γυμνάζεται!

Η αγαπημένη γυμνάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ στην αναμονή της γέννησης του παιδιού της. Μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Δεν ξεχνά όμως και τις αγαπημένες της συνήθειες! Η αγαπημένη pilates instructor συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστή celebrity ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Μανούλα για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει γνωστή celebrity! Baby Boom στην ελληνική showbiz!

Τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της περνάει πασίγνωστη celebrity! Μαζί με τον σύντροφό της διανύουν την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους!

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Ο λόγος για τη Μάντη Περσάκη, τη γνωστή γυμνάστρια των celebrities και τον σύντροφό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», η Μάντη Περσάκη διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της! «Η εγκυμοσύνη είναι ένα ισχυρό σοκ για την ψυχολογία και το σώμα. Επιπλέον, το μωρό έχει ανάγκη τη μαμά του, οπότε, αν η μαμά του είναι έγκυος, κάπως μοιράζεται το πράγμα. Θέλω να περάσει λίγο ο καιρός και μετά βλέπουμε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, αλλά από ότι φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου έφτασε!

 Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστή celebrity ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!