Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

«Έσκασαν» τα χαρμόσυνα!

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Ένα νέο baby boom έχουμε στην showbiz. Γνωστή Έλληνα δημοσιογράφος έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τριάμισι κιλών και η οικογένεια με τον σύζυγο της Ανδρέα Μήτσαινα μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η αδερφή της Μαρίας, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία έγινε θεία. Γνωστή Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου!

«Έρχονται εκείνες, οι πρωτόγνωρες, οι πρωτοειδωμένες στιγμές στη ζωή, που η χαρά, η ευτυχία, σε ξαφνιάζει, σε σαστίζει… Σήμερα ζήσαμε μια τέτοια μοναδική στιγμή με την ευλογία του Θεού… Η αδελφούλα μου Maria Arampatzi μας έκανε το ωραιότερο δώρο… Ένα υπέροχο αγοράκι ήρθε στη ζωή μας γεμίζοντας μας αληθινή, γήινη ευτυχία! Καλώς ήρθες μικρέ μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook, για την αδερφή της, Μαρία.

Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στις 2 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Όταν μαθεύτηκε, ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε.Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση.Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους.Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Πριν λίγο, η Ιωάννα Παππά, δημοσίευσε στον λογαριασμό της, την πρώτη φωτογραφία του γιου της και λιώσαμε!

undefined

Baby boom! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Baby boom! Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Η ίδια έγινε για τρίτη φορά μαμά και με τον σύζυγό της, πλέον σε πελάγη ευτυχίας, αφού βλέπουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει και να τους προσφέρει χαμόγελα.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Alanis Morissette και τον σύζυγό της, Mario Treadway οι οποίοι μοιράστηκαν στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια

Baby boom! Παίκτρια ριάλιτι γέννησε μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού της!

Η 45χρονη καλλιτέχνης με τον σύζυγό της Mario Treadway είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και επέλεξαν να γνωστοποιήσουν το γεγονός με μια φωτογραφία του νεογέννητου, στον προσωπικό της λογαριασμό instagram.

«Και νάτος! Ο Winter Mercy Morissette-Treadway», έγραψε στη λεζάντα της, αποκαλύπτοντας πως γέννησε αγοράκι.

Γέννησε γνωστή τραγουδίστρια