Γνωστή Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Γνωστή Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου!

Γνωστή Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου. Η χαρά της δεν περιγράφεται.

Πριν από περίπου δυο μήνες πήγε... με την κοιλιά στο στόμα να ορκιστεί και έκλεψε τις εντυπώσεις στη Βουλή.

Η βουλευτίνα Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν λίγες ώρες και από εκείνη την στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά

Μάλιστα, στο Facebook δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, την οποία συνόδευαν μερικά τρυφερά λόγια,

Αγγελούδι μας καλωσήρθες στη ζωή μας, καλωσήρθες στην οικογένειά μας!! Να είσαι πάντα γερή και καλότυχη, όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!!».

Ελληνίδα βουλευτής έγινε μαμά

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής στο Σύνταγμα!

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής στο Σύνταγμα. Έψαχνε για ταξί όταν άγνωστοι τον πλησίασαν και με τεχνική του άρπαξαν σημαντικά έγγραφα και λεφτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς έζησε δραματικές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα τον πλησίασαν στην πλατεία Συντάγματος τη στιγμή που αναζητούσε ταξί.Ο ένας εκ των δύο τον ψέκασε με σπρέι στην πλάτη και ο δεύτερος προσπαθούσε να τον πείσει ότι το σακάκι του λερώθηκε γιατί τον κουτσούλισε πουλί.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει το σακάκι για να διαπιστώσει αν όντως έχει λερωθεί, οι δράστες του άρπαξαν την τσάντα με σημαντικά έγγραφα και χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας βουλευτής

Ληστεία "θρίλερ" για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Μπήκαν στο σπίτι του και...

Ληστεία θρίλερ για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και του "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο την ώρα που απουσίαζαν οικογενειακώς.

Όπως γράφει το ilialive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και οι δράστες ήταν προφανώς διαβασμένοι, καθώς αν και ο πολιτικός βρίσκεται αυτές της ημέρες στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας στην Ηλεία, τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με την οικογένεια του βρισκόντουσαν στην εκκλησία.

Μυστήριο με απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου! Άνηκε σε Υφυπουργό!

Περίπου στις 10:00 το πρωί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έβαλαν σε φορτηγάκι και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Ληστεία στο σπίτι γνωστού Έλληνα πολιτικού

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός! Μπήκε στο χειρουργείο!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη γνωστός Έλληνας πολιτικός. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο κ. Νίκος Φίλης, στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά και ευχή όλων είναι να βγει γρήγορα και πιο δυνατός από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες στάθηκαν η οικογένειά του και στενοί του φίλοι και σύντροφοί του.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός